måndag 3 maj 2010

Zoombie

Idag började årets ute army och jag hade så gärna varit med. Men det var jag inte. Jag var så sjukt trött efter jobbet att inget annat än att sova lockade. Vet inte varför jag var så trött egentligen, men kanske för att jag sova väldigt dåligt i natt. Jag drömde en lång dröm där massa ormar var involverade och varje gång jag vaknade och blev glad av att inse att det var en dröm somnade jag om och fortsatte drömma. Tills klockan ringde halv sex och jag kände mig som en zoombie.

Och förutom min mentala trötthet är benen lite stela och fötterna lite småömma. De (fötterna) skötte sig näst intill exemplariskt under långpasset igår, men idag har de känts av till och från. Inte ontont, men lite ömnt och stramande.

På grund av ovanstående anledningar blev det således ingen ute army. Fast kanske lika bra det. Jag kommer antagligen ändå inte kunna köra särskilt många pass då de startar strax efter att jag slutar jobba (på mitt nya jobb som börjar nästa vecka!). Och då är det ju dumt att gå en gång, inse hur sjukt kul det är och sedan gå och vara ledsen för det man missar resten av sommaren. Hm.. får nog börja någon slags övertalningskampanj för att starta passen lite senare. Eller så får jag hitta något annat alternativ. Jag vill ju träna utearmy!

Men nu vill jag sova fast klockan bara är nio. Ska fixa klart några saker men sedan ska jag nog faktiskt gå och lägga mig. Två intensiva dagar kvar innan jag åker till Stockholm för att ägna mig åt lite av varje. Tävla exempelvis.

4 kommentarer:

frida sa...

Vilka är det som har armyn, är det sportlife eller Jims företag?

MarathonMia sa...

Sov-sov-sov! Kroppen säger något. Jag tar sovmorgon också - för att sympatisera!

Anonym sa...

Det var bara tester nu hela de båda första tillfällena vännen, så du kan få dem å göra själv om du vill, sen är det bara att hänga på framöver!!
Lycka till på lördag, å hälsa Martin detsamma!
Kramar

Löpning & Livet sa...

jim: fast även om jag gör testerna själv kommer jag ju inte hinna :) jag slutar 18:15 vid heden och passet börjar 18:30 i skatås..

hälsar och lyckönskar!