fredag 7 maj 2010

Blåsigt, vitargo och kulturJag har varit ute och testat benen och passade på att springa på en liten del av morgondagens bana. Fast åt fel håll, så jag fick nedför istället för uppför. Det är en ganska lång uppförsbacke jag ska ta mig uppför alltså. Två gånger dessutom. Men resten är ju rätt platt så det blir nog bra iallafall. Jag hoppas dock verkligen att det slutar blåsa, för som det var nu blåste jag nästan bort. Usch. Som Göteborgsblåst eller kanske till och med lite värre var det så jag kände mig som hemma. Springmässigt kändes det väl itne topp direkt, men det gör det ju sällan dagen innan lopp. Förutom innan Premiärmilen, men det var väl en engångsföreteelse kanske. Äh, inte så mycket att fundera på, det går som det går ändå imorn. Så istället för att analysera och filosofera dricker jag Vitargo, umgås med Ellen samt går på någon slags vernisage ikväll. Jag känner även folk som ägnar sig åt annat än träning. Och jag gör faktiskt annat än att träna. Ganska mycket när jag tänker efter.

I det rosa huset långt där borta bor Martin / Mitt nya jackfynd!

6 kommentarer:

mikael sa...

Lycka till!

Mia sa...

klart man har mycket annat för sig också :) lycka till imorgon. hoppas vinden lugnar ner sig och du får en fint lopp!

/Mia

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till i morgon!!!

Sofie RW sa...

Lycka till i morgon! Vad ska jag spana efter? Svartklädd, rosa?

Ingmarie sa...

Stort lycka till! Blåsigt lär det bli men är det motvind så är det förhoppningsvis medvind med. :-)

carro sa...

Lycka till och HEJA DIG!!!