torsdag 6 maj 2010

Me, myself & I

Tro det eller ej men tåget både avgick från Göteborg och ankom till Stochkolm på utsatt tid. Dessutom visar sig huvudstaden från sin finaste sida och så snart jag vilat mig lite, bläddrat igenom Martins startbevis och andra papper från SM (jag har inte hunnit få mina än) ska jag ge mig ut på stan. En hel dag bara för mig själv. Det känns som att jag kan komma att behöva några fler byxor/jeans nu när jag ska börja ett jobb där man inte har "uniform". Jag som helst går i kjol eller klänning äger nämligen inte särskilt många i nuläget. Eller jo, det gör jag faktiskt, men av olika anledningar är det få jag vill använda. En mycket bra ursäkt för att få shoppa! :)

Det finns nog fler saker jag kan få vara värd att köpa när jag tänker efter. Jag måste ju fira att jag fått ett nytt jobb och en fast lön. Jo, så får det nog bli. Fast om jag hittar något återstår ju att se. Allt som oftast hittar jag aldrig något jag vill ha när jag väl "får" shoppa. När jag däremot har shoppingförbud, då finns det minsan massvis av saker som ropar på mig. Konstigt det där.

Jag behöver ju äta också. Har DU något bra tips? Antagligen kommer jag ju inte hinna läsa dem innan jag ger mig iväg, men jag behöver nog äta lunch i storstan fler gånger!

11 kommentarer:

mary sa...

Kokyo - sveavägen 105

Lao wai - Luntmakargatan 74

pilla sa...

Koreanskt pa Birgerjarlsgatan? Smarrigt, testa NamKang

Bimpbab eller Gimbab är yummi

Sofy sa...

Halloj - men oj - jag har helt missat! vad är det för jobb det blir?! Jättegrattis!

Em Löfgren sa...

ja fira! det e du värd!!

Anonym sa...

Vilken fantastisk dag du har framför dej! =)

Tips: Ciao Ciao på Östermalm.

Mia sa...

Jag är verkligen för sent ute för att komma med några heta tips :) Jag hoppas i alla fall att du får en sådan där härlig och solig dag i stora staden. Jag längtar till marathon helgen! Då ska jag äga huvudstan... Hahaha...

Ingmarie sa...

Hermans på Söder. Vego Green på Vasagatan. Hermitage i Gamla stan (Stora Nygatan).
Smaklig spis!
Hoppas du hittade något kul att shoppa med. :-)

Löpning & Livet sa...

Tusen tack för alla tipsen!! Återkommer med rapport om vilket det blev idag :)

Marre sa...

Ha en härlig helg i storstaden, njuuuuuuut och fira ditt nya jobb!

Karin sa...

Grattis till nya jobbet och hoppas att du hittade något snyggt att shoppa! Jag är likadan. När jag ska/får shoppa hittar jag inget och när jag inte får hittar jag mängder kläder, som jag "måste" ha.

Miss Agda sa...

Grattis till ett fast jobb (vad blir det för nåt?) och stort grattis till fin tid på halvmaran!!