söndag 30 maj 2010

Superhelg

Mys, middag, kramar, fika, shopping, snabbdistans, grillparty, långfrukost, loppmarknad, vännerfika, army training. Jag har en underbar helg tillsammans med Martin. Och jag har shoppat en rosa klocka. Och en rosa radio. Vi hörs ikväll efter älskade armyn.

Hur har Din helg sett ut?

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

superlugn helg utan måsten... så det blev: klädshopping med dottern + en sväng med henne till IKEA, middag med bror, svägerska och lillbebis och mina barn på Vapiano - sedan bowling med en kompis som fyllde år. Upp och städade hela lägenheten och nu ska jag ut och springa innan barnen kommer indrällandes och avnjuter köttfärslimpan som det bjuds på efter tjat för att fira Mors dag. Ska också sno åt mig en massa kramar. Från barnen förstås.

Jenny sa...

Skön helg med familjen och söndagslöpning! Kvalitétstid med dom som betyder mest dvs min man och dotter! Underbar helg! Du verkar också haft en riktigt skön helg!

Ingmarie sa...

Lugnt här med. Intervaller, återhämtningspass, vattenlöpning och biketur varvat med jobb, tvätt, matlagning och matinköp. Hm..En hel del alltså men ändå känns det lugnt! :-)

Marre sa...

Vilken härlig helg du haft! Jag har också myst med mina vänner och min familj. Och njutit av första grillkvällen på altanen, härligt!

Anna (Orka mera) sa...

Möhippa hela gårdagen. Knas-trött hela idag....

Löpning & Livet sa...

ni verkar ha haft det riktigt bra ni med ju!