måndag 31 maj 2010

Helgen före The Helg

Nu skulle jag egentligen vilja börja detta inlägg med en rolig bild som vi tog under gårdagens army. Men tyvärr är det något fel på sladden som ska skicka över bilden från mobilen till datorn, så jag får tåla mig tills jag kommer ill Stockholm (på torsdag!) och kan låna en annan sladd. Men du kan ju föreställa dig en mänsklig pyramid av armyhöga tjejer och killar. Ungefär så ser den ut ja.

Roligt hade jag hur som helst både under armyn och resten av helgen. Mest massa mys i olika former men även lite träning som sagt. Efter att ha strosat runt på stan och shoppat de där fina rosa sakerna plus en cykelkorg till mig, samt en kavaj och ett par skor åt Martin, tog vi en lunchfika och laddade kroppen för snabbdistans. Så när vi kom hem vilade vi bara fötterna en stund innan det bar iväg. Gemensam uppjogg upp till skatås där vi skiljdes åt för varsin snabbdistans. För min del skulle det bli 5km medan det för Martin stod 8km på schemat. Han dundrade iväg (I en fart jag bara kan drömma om.) på åttan medan jag valde två varv på den fina runt-härlandatjärn-rundan. 5,5km och 25:15 stoppade jag klockan på. Rejält trött men inte supermaxad. Joggade lite, stretchade lite och funderade precis på om jag skulle orka köra lite löpskolning medans jag väntade på Martin, men jag hann aldrig ta något beslut (Jag drog så klart ut på beslutet för egentligen var jag både för trött och för lat för att orka.) för just då dök han upp. Gemensam nedjogg hem igen innan vi fixade oss iordning och försvann på olika tillställningar. En fin lördag.Jag tycker om rosa.. :)

Gårdagen bestod av en sväng på megaloppis i majorna där vi träffade på lite vänner, tog en fika och konstaterade att folk försöker sälja allt mellan himmel och jord. Lite middag på det och jag var armyredo. Martin tog ytterligare en fika följt av ett lättdistanspass medan jag lekte en roli lek, byggde en mänsklig pyramid, plågade axlarna, gjorde ett par pushups, sprang uppför superbrant backe, skrattade och mådde allmänt bra. Army är bra för både kropp och själ. Lite gräs innanför kläderna, blåmärken på armarna och myggbett på benen är smällar man får ta.

Te och hallonochshokladscones fick avsluta helgen. Nu är det vardag igen. Eller vänta lite. Inte vilken vardag som helst. Det är ju marathonvecka!

7 kommentarer:

Daniel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Daniel sa...

Låter som en toppenhelg!
Ha nu en riktigt skön marathonvecka! :)

Något gick fel med min första kommentar ;)

Mia sa...

Vi har mycket gemensamt: Rosa prylar och marathonvecka :)

danielfrilans sa...

Maravecka, bra att värma upp med färgterapi. Gillar oxå rosa. Lycka till på sthlm maran. Jag går för 3:49. Vad har du för sikte?

Anonym sa...

Det låter som du laddade bra med en superhelg!
Rosa är fin! Jag älskar rosa!
Hur laddar du inför maran?

Jag är nervös!!
kramis.

Marre sa...

Gulp, ja, det är verkligen marathonvecka nu. Bra uppladdning du haft i helgen, mysigt!

Löpning & Livet sa...

daniel: tack de samma!

mia: hehe :)

daniel: drömtiden är ju sub 3:30, men jag blir nöjd bara jag persar, dvs kommer in under 3:37.. lycka till!!

coyntha: jag laddar med mat och vila och nära och kära :)

marre: ja snart är det lördag! :)