torsdag 13 maj 2010

VärmlandslängtanDet är svinkallt och regnigt och det känns mer som höst än vår. Dagar som denna längtar jag till mitt finaste värmland. Sommrarna är som allra vackrast där. Grönt och blått. Sjö och skog. Finaste! Någon gång i livet vill jag nog ha ett litet hus på landet där. Vid en liten sjö så man kan börja dagen med en springtur följt av ett hopp från bryggan. Ett hus som man kan åka till när man längtar efter lugnet och stillheten. Man kanske till och med kan låna en häst över sommaren?

I den här drömmen är jag självklart ledig hela sommaren och vädret är nästan alltid bra. Drömma får man.

4 kommentarer:

anneliten sa...

Drömmar om idyllen. I drömmen behöver man inte måla flagande stugknutar eller rensa igenslammade avlopp, bara njuta. Drömmar är bra att ha - viktiga för att vi ska sträva framåt, men att njuta av här och nu är lika viktigt. Jag är inte där själv än (att kunna njuta av nuet alltså), men jag försöker.

Spännande att du har ett eget företag. Jag hejar på alla unga tjejer som vill och vågar!

Ellinors dröm sa...

Drömma SKA man. Jag tror det är nyttigt att drömma lite. Annars tappar man drivkraften

Marre sa...

Vad vore livet utan drömmar? Ingenting. Dröm på du!

Ingmarie sa...

Det där är precis som MIN dröm. Men jag lånar inte hästen. Jag har en egen. :-)