tisdag 11 maj 2010

Bloggrus och ny kompis

Jag lyckades med min uppgift igår. Eller ja, nu var det ju faktiskt inte jag som gjorde det största jobbet och det hade säkert gått lika bra även utan min hjälp. Susanna var urstark och jag är jättestolt över hennes kämpande! Men jag undrar om vi inte alla tyckte det var roligast efteråt? Även om det var svinkallt var det mysigt att picknicka i gräset. Behandlade som värsta vipgästerna blev vi också vilket kändes lite skumt. Men det var lyxigt att få lämna väskan på ett eget ställe. Tack till Sara för en rolig kväll!


Bild lånad av Sara.

Idag börjar jag på nya jobbet på riktigt. Roligt! Morgonen började jag dock med en kort jogg i solen. Mysigt och energigivande. Men inte nog med detta, snart ska jag cykla iväg med min nya kompis. Röda faran. Då nya jobbet ligger lite väl långt bort för att jag ska orka ta mig tid att gå, men lite väl nära för att jag ska anse det vara värt att åka spårvagn nu på sommaren, kände jag att det var dags för en ny cykel. Inte världens flashigaste direkt och med tankte på buktikskedja och prisklass kommer den väl inte hålla så värst länge, men den borde ju orka ta mig till och från jobbet i ett par år iallafall. Min älskade peakcykel köpte jag för en liknande summa 1999. Den låg väl alltså någon prisklass högre (eftersom 1999 var några år sedan..) men får väl ända anses vara billig skit. Men trots detta höll den tills i somras och det får väl anses som mycket väl godkänt? Den har varit med mig på mågna äventyr och definitivt inte begränsats till att endast ta mig till och från jobbet. Många, många mil har vi färdats ihop. Återstår att se hur många mil röda faran tar mig då.

5 kommentarer:

Ellinors dröm sa...

Lycka till på nya jobbet!!! Jag tror att cykeln kommer hålla fint om du pysslar lite med den.

Anonym sa...

Lycka till på nya jobbet!!
Det kommer att gå såååå bra!!
Bra sprungit igår!
kramis

Anonym sa...

Önskar jag hade nån som dej med ikväll och puschade då jag ska försöka nå den magiska tiden på 5km asfalt! =)

Åsa sa...

Kul med nytt jobb. Lycka till!

Löpning & Livet sa...

ellinor: ja, ett par år borde den funka iaf :)

coyntha: :)

träningslyckan: oj, roligt!

åsa: tack!