torsdag 27 maj 2010

Ny torsdagsvana

Ja, eller är det efter tre gånger man kan kalla det en vana? Hur som helst så har jag nu två torsdagar i rad börjat min dag med att vakna klockan sex. Znooza fem minuter (En idiotisk vana jag lagt mig till med. Får vara glad att det oftast går att stanna vid fem minuter, ibland har det blivit en halvtimme..) och sedan studsa upp, klä på kläder, äta en banan, dricka ett stort glas juice/mjölk och susa iväg på röda faran. Ner mot stan och ett yogapass med start klockan sju. Fokusera, tänja, må bra. Därefter avsluta med frukost på café. En underbar start på dagen. Idag fick jag dessutom frukostsällskap av en fin vän så det kan nästan inte bli bättre.

Och just det; jag har ju sprungit i skatåsskogen också. Men om det finns inte så mycket att säga. Jag vet ingenting om hur formen är. Ingenting. Hoppas dock på att den finns där någonstans under ytan. Det är skrämmande nära nu.

14 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Tack för pratstunden i morse! Som vanligt supermysigt att träffas!
Kram

Lena sa...

När du väl står där i startfållan så infinner sig den bästa formen. Det känns lite som att du fungerar på det viset. Hoppas att din helg blir fantastisk.

anneliten sa...

Skrämmande nära - just så känns det!

Anna sa...

Men vilken underbart härlig vana. Kan det bli mycket bättre än så. Och få äta fruksot ute är ju lyx så in i bengen. Fortsätt på din vana säger jag.

malin sa...

det låter som en verklig toppenvana!
(förutom snoozandet då..) ;P

Jag minns hur inspirerande och härligt det var att starta dagen med morgonklass på mitt förra gym. Här där jag bor nu finns det tyvärr inte nog med morgonpigga deltagare, så jag får yoga-starta mig själv.

Vad ska du springa för lopp?

Ingmarie sa...

Det kommer att bli hur kul och bra som helst. Hav tillit. :-)

Anna (Orka mera) sa...

Vilken underbar vana. Den borde man ta efter!!!!

Jenny sa...

Underbart med yoga på morgonen och dessutom frukost och trevligt sällskap. Kan knappast bli bättre!

Mia sa...

Ja hu vad nära det är. Jag vet heller inte så mycket om formen, men skrattar, är glad och hoppas på att jag åtminstone kommer att orka.

Gillar din nya vana där..

Kram

mikael sa...

Vad är bättre än vardagslyx!

Ellinors dröm sa...

Du kommer ha form. Det har visat sig under våren. Inga problem
Morgonyogan är något jag verkligen älskar. Jag försöker komma iväg 3 gånger i veckan och startar kl 6 för att få tillräckligt med tid på mattan.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vad underbart att starta dagen med yoga!!!

Anna sa...

Sicken bra tradition! Mysigt med caféfrukost också!

Löpning & Livet sa...

madde: tack själv!

lena: hoppas på det!

anneliten: jo.. :)

anna: ja det ska jag göra!

malin: jag ska springa stockholm marathon nu härnäst..

ingmarie: jag ska försöka.. :)

anna: bara att kopiera :)

jenny: nä inte mycket som slår sånt!

mia: vi kommer orka!

mikael: nej jäkligt bra är det!

ellinor: hoppas, hoppas :) härligt med så mycket tid på mattan!

karin: jättehärligt!

anna: mys!