onsdag 12 maj 2010

En liten tävling

Jag tycker att bröst är ganska fint att ha (speciellt med tanke på framtida bäbisar) och det känns rätt viktigt att ta hand om dem på ett bra sätt. När man springer blir det lätt ganska skumpigt och då är det ju praktiskt att ha en bra sportbh. Eftersom min nya arbetsgivare öppnar en ny butik speciellt inriktad mot tjejer kan man nu vinna en bra bh (värde 400kr) att omge brösten med när man tränar. Allt du behöver göra är att maila mig svaren på några frågor:

1. Planerar du att springa något lopp i sommar och vad är isåfall ditt mål med loppet?
2. Hur tänker du gå tillväga för att nå detta mål?


Senast den 20/5 behöver jag ha ditt svar, din storlek samt ditt namn och adress på lopningolivet@gmail.com och självklart kan killar tävla om en bh till sina fruar/flickvänner/kompisar/mammor/farmödrar etc.Och när jag ändå är inne på ämnet så kan jag tipsa om att alla tjejer som visar upp sitt startbevis till Göteborgsvarvet (plus legitimation) får 10% på hela sortimentet mellan den 12 och 22:e maj. Löplabbet tjej ligger på Kungsgatan 61 i Göteborg, i samma lokal som Akademibokhandeln. Eftersom jag jobbar i en annan butik får jag ju tyvärr inte träffa er, men Madde med personal tar väl hand om er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken butik ska du jobba i då? Så att jag går till rätt butik när jag ska köpa nya skor nästa gång!

Löpning & Livet sa...

jag kommer jobba på heden mest, bara att komma :)

Anonym sa...

När börjar du jobba då? Eller har du redan börjat? Jag är i behov av ett par tunna trainers.

Löpning & Livet sa...

Jag har börjat så det är bara att komma in nån dag som sagt! Dock är det bättre utbud "tävlingsskor" på hamngatan. Men några stycken har jag iaf att erbjuda :)