måndag 10 maj 2010

Arton dagar liv


Är inte detta njutning så säg?

Så var det måndag och dags för verkligheten igen. Just nu åker jag tåg och funderar ut den bästa strategin för att få Susanna att tänka på annat än att det är jobbigt ikväll. Jag ska nämligen springa Vårruset tillsammans med Sara, Madde, Susanna och två blogglösa tjejer. Men mitt fokus är inte på mig själv utan alltså på att få Susanna att korsa mållinjen på en magisk tid. Jag tar min uppgift på största allvar och kommer göra mitt yttersta för att dra henne över på rätt sida den förtrollade gränsen!

Jag funderar också på hur man bäst får arton dagar att gå så fort som möjligt. Fast nu har jag kommit fram till den självklara lösningen; man gör en av sakerna man älskar mest (springer), koncentrerar sig på att bli grym på det nya jobbet, fyller fritiden med umgänge med fina människor och nuter av att det snart är sommar. Längtar samtidigt som man lever. Fint.

11 kommentarer:

Anna sa...

Me dig som coach är allt möjligt! Kör hårt!

Susanna sa...

Oj nu blev jag nervös igen :)

MarathonMia sa...

Rätt inställning. En dag i taget att göra njutbar. Att längta är härligt!

Malin sa...

Kommer säkert gå kanon för Susanna med en sån coach! Grattis till Pb, grymt bra som alltid.
Ja passa på att lev samtidigt som du längtar, gör det hela lite lättare iaf även om det kan vara tungt emellanåt.

Marre sa...

Lycka till med coachningen! Ibland kan det ge en större kick att lyckas med det istf att själv lyckas i loppet.

Anna (Orka mera) sa...

Låter som en bra plan!!! Fast vad händer om 18 dagar? Göteborgsvarvet är ju om 12 :) (shit, nu blev jag nervös...)

Erika sa...

Jag kan också behöva en coach framöver! :) Det här med att ha varit sjuk/vilat i 2 veckor märks skrämmande mkt!?! Tog mig runt på skakiga ben i Slottskogen igår för att kolla formen, den var obefintlig! Suck...
Det ska dock bli kul att springa lite ikväll ändå, sällskapet är ju grymt! ;)

Ses sen!
Kram

Lena sa...

Det ser trots allt ut som att de där 18 dagarna kan fyllas med massor av härligheter.

Jenny sa...

Kan bara gå kanon! Lycka till!

Anna sa...

Dagarna kommer flyga fram för dig. Återigen, vad kul med nytt jobb o nya utmaningar. Hoppas det gick bra för er idag.

Löpning & Livet sa...

Anna: om 18 dagar får jag besök :)