onsdag 7 april 2010

Drömmer om springkläder

Idag är jag mindre gnällig men jag drömmer hopplöst om massa saker jag vill ha men inte kan få. I och för sig kanske det räknas till att vara gnällig? Skit samma. I vilket fall vill jag väldigt gärna ha denna. Jag skulle verkligen behöva en ny springjacka eftersom min äldsta (som väl är typ fyra år gammal) börjat bli väldigt sliten. Den är fortfarande röd och fin men reflexdetaljerna har gulnat och lite småskavanker har bildats här och var. Min fina rosa som jag köpte för ungefär ett år sedan är visserligen fortfarande lika fin men man vill ju gärna ha två stycken att variera mellan. Jag har faktiskt ytterligare en jacka som jag fick gratis sist jag köpte skor, men den har inga fickor och sitter inte särskilt bra på mig. Stor och fladdrig och utan fickor, inga bra förutsättningar så därför används den rätt sällan.

Nä, jag vill ha den där fina svarta jackan med rosa detaljer! Köpte ett linne ur samma kollektion (Varför finns så få bra löplinnen? Jag har letat efter ett likt detta i flera år men inte hittat. Finns ju mest bara t-shirts och crafts "underklädeslinnen" överallt.) för några veckor sedan och en matchande jacka skulle ju sitta fint. Problemet är att jackor är dyra och jag måste köpa nya springskor vilken vecka som helst. (Och en garmin men den fick jag ju pengar till i födelsedagspresent så det räknas inte) Känns som det var igår jag köpte nya (det var i mitten av december) men när jag kollar funbeat så visar det sig att jag i dagsläget har sprungit 987,3km i dem. Plus att det blivit ett stort hål i meshen på utsidan av stortån på ena skon. Blä. Nackdelen med att springa mycket (allt är relativit men jag tycker att jag springer rätt mycket (5-8,5 mil/vecka) även om jag ligger långt efter många andra) är att jag måste köpa nya skor så ofta. Och skor är tyvärr dyra. Suck. Jag är visst ganska gnällig idag också trots allt :)

8 kommentarer:

mikael sa...

Löparkläder är dyra.
Har samlat på mig en del träningskläder men skulle också behöva fler jackor att springa i.

Även ett par nya skor ska inhandlas snart.

Anna (Orka mera) sa...

Ja den är jättefin! Har den i väst-form och jag älskar den. Fast se det positivt, snart är det sommar och då behöver du ingen jacka :)

Mia sa...

Jag har hittat en sådan där supertunn jacka som kostar typ 700 spänn. Köpte nya löparskor för 1400 samt ilägg till dem för 980 kr förra veckan, så jackan får vänta. Känns surt...

Ja, du springer i min mening väldigt mycket, så jag förstår behovet av skobyte redan nu :)

Mia sa...

Om du tror att en vekling som jag överlever Army training så kommer jag gärna! :) KUL!

Vi hörs vidare...

Em Löfgren sa...

Hmm ja just nu skulle de inte göra nåt om de ramlade ner en extra check från himlen! har massa shopping- cravings!!!

Sofie RW sa...

Åh, man ska inte surfa in på typ crafts hemsida eller gå in på Stadium. Då hör man röster från turkosa grejer som ropar på en fram till dess att man hämtar hem grejerna.

Löpning & Livet sa...

mikael: ja tyvärr är de ju det..

anna: jo jag har sett att flera bloggare har det, gratisgrejer måntro? :)

mia: ja, varför måste allt kosta så mycket?! och ju mer man springer desto dyrare blir det.. tycker det borde vara tvärt om :)

Klart du överlever!! :)

emliscious: verkligen inte, mer än välkommet!!

sofie: nä det är mycket farligt! :)

Anna (Orka mera) sa...

Jag köpte den faktiskt själv i Portugal för att jag tyckte så mycket om den. Sen fick jag den... så jag har två, men man kan aldrig få för många :)