måndag 30 november 2009

Workinggirl

Jag insåg att jag, om man räknar med min morgonklass på torsdag, jobbar 14 dagar i rad. Nu räknar ju ju inte rikigt mina klasser som jobb, men helt ledigt är det ju inte och framförallt måste jag ju gå upp jättetidigt. Visserligen jobbar jag bara 4 timmar idag (Och på ett jobb jag jobbar väldigt sällan på nuförtiden, kul med lite omväxling och att sitta vid en dator, men segt att tiden går så ofantligt sakta. Jag gillar nog mina gamlingar rätt mycket trots allt..) och jag har även några 6 timmars dagar framöver men ändå. Jag började med kvällsjobb i torsdags och avslutar med kvällsjobb nästa onsdag. På torsdagen efter tar jag tåget till huvudstaden, då ska jag belöna mig med något litet fint om jag kan. Resan är bokad sedan länge (Man måste ju vara ute några månader i förväg för att få biljetter till någorlunda humana priser, nästa storstadsbesök som sker exakt en månad senare är också redan inbokat och klart. Nästa besök därefter får jag väl boka när nästa lön kommer, det gäller att planera sitt liv..) men jag måste ha tur just nu för just denna helg ordnas ett bloggevent av Frida och Terese. Det ska tränas crossfit på Sportlife Odenplan och ätas lunch på GI-boden. Ska bli skoj att testa crossfit som jag hört så mycket om men aldrig testat och jättekul att träffa alla andra fina tjejer (och killar?). Resten av helgen kommer nog mest bestå av julklappsshopping, spring med sällskap och mys i olika former. Men fram tills dess är det som sagt en del jobb på agendan. Dag fem av fjorton idag..

7 kommentarer:

MarathonMia sa...

Nedräkning is the shit! Alltid kul att ha något att se fram emot! ...som vår fina storstad :) och härliga blgg-polare.

Ingmarie sa...

Om du inte måste åka en exakt tid (eller ens en exakt dag) så är Tradera ett HETT tips! Jag har ibland kommit över biljetter för EN spänn! Det är grejer det!
Oavsett så blir det alltid billigare men det gäller att vara med i slutminutrarna om det är en populär tur.

Anna sa...

JAg fattar mig inte på SJ. Det är svindyrt att åka tåg. Nu är det ju längre från Malmö men jag tar alltid flyg för det är billigare och bara så knasigt. Håll ut med ditt jobbande, du kommer få vila men det är tufft när man är uppe i det.

Petra sa...

Fy vad det later jobbigt. Hall ut tills 14-dagarspasset ar avverkat... tids nog far du njuta av ledigheten och da kommer du sakert att uppskatta det annu mer!

Malin sa...

Visst är det viktigt. Jag känner att jag har utvecklats under det här året jag har instruerat utan utbildning. Men nu kanske det blir tydligare och lättare att se vad jag måste jobba med. Kul med en storstads weekend! Det ska vi också ha... Men i Göteborg! :) Det blir alltså inget Fitnessfestivalen för dig då. Du får berätta mer om crossfit sen efter helgen. Ha det så bra!

Marre sa...

Härligt med minisemester, njut bruden!

Löpning & Livet sa...

mia: nedräkning it is!

ok, får kolla in! fats numer är ju biljetterna personliga så det kankse inte funkar?

anna: ja, helt sjukt att det ska vara billigare att flyga! inte billigare för miljön direkt..

petra: jo lite.. tur att jag trivs bra på jobbet :)

malin: nä, fitnessfestivalen är ändå inget för mig, men det hade varit kul med lesmills dagen..

marre: I will! :)