onsdag 25 november 2009

Hemligheter

Idag har jag gjort en spännande grej. Eller ja, kanske inte jättespännande men lite spännande iallafall. Framförallt kul.Mer kan/vill jag inte säga nu tyvärr men jag lovar mer info inom kort. Om det nu blir som jag vill och planerar alltså, men det får vi väl hoppas. Det är (tyvärr) ingen jobbintervju utan något annat. Men appropå jobbintervju så har jag idag äntligen fått iväg min ansökan till det där jobbet jag så gärna vill ha. Bara att hålla tummarna för att de vågar satsa på en duktig och engagerad tjej med jättebra utbildning men utan erfarenhet. Ni kan väl hålla en liten tumme för mig?

21 kommentarer:

Träningsglädje sa...

håller båda tummarna för båda grejerna!

funrun sa...

tummarna är hållna

Anna (Orka mera) sa...

Håller mina tummar!

frida sa...

självklart hålls tummarna för dig!

Fitnesscoachen sa...

Tummar hålls även här!

TheLoonyNail sa...

Jag gör det!

Josa sa...

Håller alla tummarna för dig!! Är i samma sits själv men, för mig kom ingen lycka :S

Anonym sa...

Absolut hålls tummarna även här!

Ann-Sofie sa...

jag håller alla tummar och tår :)

Miss Agda sa...

Jag håller 2st tummar :)

Annika sa...

Åh en hemlis... :) Vad spännande! Håller tummarna så klart för jobbet men det har jag gjort sedan du skrev om det. Kan du hålla en åt mig med? ;)

Löpning & Livet sa...

vad söta ni är!!

annika: klart jag gör! :)

Sofy sa...

Du. Det där jobbet som du vill ha. Ring tilla rbetsgivaren. Ställ relevanta frågor. Visa engagemang. Inte bara hej jag ringer för jag har hört att man bör ringa... Fråga sånt som är viktigt för dig, hur de tänker kring olika frågor. vad de har för erfarenheter av x?!

Lycka till nu!!!

Kram

rosenblom sa...

Apropå blogghemligheter. Fick för mig att jag läst något om det hos Sara på Träningsglädje, så jag var tvungen att leta upp det...

Citat...

"Och det där “bloggstrategiska” med att allt ska va så hemligt har jag aldrig förstått mig på. Jag glömmer ändå bort om någon nu skulle på nåt “hemligt möte” eller liknande, så mig funkar det då inte på"

Och just det... Lustigt nog. Det var du. För bara en vecka sedan. ;-)

http://traningsgladje.se/traningsgladjens-dag/#comments

Löpning & Livet sa...

sofy: I know! måste bara komma på nåt bra att fråga först..

rosenblom: hahaha, ja men det stämmer! och när jag skrev detta hade jag helt ärligt faktiskt inte en tankte på någon "bloggstrategi"! :) egentligen kanske jag inte borde skrivit något (för jag gillar inte att prata om saker som inte är helt klara, jobbigt om de inte går vägen sen liksom..) men nu var jag bara tvungen att skriva av mig, typ som terapi :)

men det där om att det inte funkar stämmer faktiskt! jag glömmer oftast bort att jag läst det, men sen kan jag såklart bli påmind om att jag läst det där "hemliga" om/när skribenten skriver om det igen sen :)

Löpning & Livet sa...

det alltså är inte så att jag går in på den aktuella bloggen jättemycket mer bara för att jag läst om någon hemlighet, det var det jag ville komma fram till i mitt tillkrånglade resonemang :)

Malin sa...

Håller såklart tummarna!

Anna sa...

Jag håller tummarna, lycka till!

Anonym sa...

En klockren kommentar från Rosenblom :)!

LinaTriathlet sa...

Håller tummar och tår!!

Ingmarie sa...

Värsta cliff-hangern! Men självklart hålar jag båda tummarna OCH tårna! :-)