tisdag 24 november 2009

Armytime!

Armyfighterkompis Lasse (Bild lånad av fd plågaren)Om en dryg timme börjar armyn med en för mig ny instruktör. Eller inte ny och ny, men jag har aldrig kört army för henne tidigare iallafall. Det ska bli intressant! Även om army är army så är den olika jobbig, olika rolig och olika endorfinframkallande beroende på vem som kör, men även lite beroende på vilka man tränar tillsammans med. Förra året var vi i princip alltid samma gäng som körde torsdagspasset. Vi hade grymt kul och var faktiskt grymt grymma! Nu är det lite mer blandat och olika folk från gång till gång (och jag själv har ju tyvärr inte heller möjlighet att köra varje vecka nu när jag jobbar oregelbundna tider) och vår plågare har lämnat oss. Men idag blir det nog grymt, det känner jag på mig! Min armyfighterkompis och kollega Lasse är förhoppningsvis på plats och tvingar mig att ta i tills jag nästan stupar. Det är bra! Säga vad man vill om den mannen, men höjer energinivån gör han definitivt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

IDAG HÅLLER VI TUMMARNA FÖR ANDRÉA! JAG TROR PÅ DIG! :)

Löpning & Livet sa...

hahaha, jadu.. vi får väl se vad som sägs, får vakta telefonen noga :)

Malin sa...

Det är något visst att träna med grabbar.. Jag tycker att de är bättre på att peppa. Kanske är att generaliera, men det är den erfarenhet jag har..

Hoppas att det gick bra. Men det gjorde det säkert, du är ju rå-stark ju! ;)