tisdag 3 november 2009

Lovely music

Det har gått lite segt med att göra cykelpass på senaste tiden. Delvis beror detta på tidsbrist, men mest beror det på noll musikinspiration eller hur man ska uttrycka det. Jag har sjukt mycket musik på min dator och mer kan man fixa, både lagligt och olagligt, men jag har liksom varit trött på det jag har (Fast när jag kollade igenom bara en liten del av det jag har upptäcktes massa grejer som jag aldrig lyssnat på och inte vet vad det är, men som visade sig vara rikgit bra. Haha. Men man kan ju inte orka hålla reda på precis allt ens (f.d) sambo lyssnar på.) och inte kunnat komma på vad jag ska leta efter via spotify och andra ställen. Men idag har jag fått nästan 4GB musik från bästa kollegan Lasse, tack! Nu kommer jag inte göra annat än "mixa" musik framöver. Typ. Så mycket mer än ihopmixning och kanske någon loop här och där kan jag nog inte. Jag är tydligen extremt svårlärd vad gäller detta..


Fast den här har jag hittat via Body Balancen. Bästa stretchlåten just nu!

Jag fick också en film med mig själv på. Det är med skräckblandad förtjusning jag kommer kolla på den när jag väl får tid. Oerhört nyttigt, men mycket jobbigt. Att jag har en så hemsk och barnslig röst.

8 kommentarer:

Malin sa...

Ja himla dumt att du bor så långt bort. Sitter faktiskt i funderingar just nu på att anlita en föreläsare som pratar om kost och vet inte riktigt vart jag ska vända mig.

Em Löfgren sa...

tipsa gärna om du har nåt bra program där man kan mixa låtar=)

Cecilia sa...

Jag tror de allra flesta har känt så där när man har hört/sett sig själv inspelad. Själv har jag många gånger bestämt mig för att resten av livet endast nicka/skaka på huvudet/möjligen humma lite efter att ha hört mig i något sammanhang :)

Susanna sa...

Oj nu började jag gråta. Den är så fin!! Visste inte vad den hette innan bara, nu lär den gå på repeat.

Sofy sa...

Harjunte!! barnslig röst alltså.

Du A, jag har tänkt påe n grej länge nu. Jag tycker att att du ska sluta skriva ner dig själv hela tiden. Små hack här och där alldeles för ofta! Du är grym, du är bra, du är grym du är bra! (oxh alla tycker att man själv låter knäpp, det bara är så)

Snorkkis sa...

Ja visst är du bra! Och vem som helst känner ju sig dum när man ser/ hör sig själv. Bara det att komma sig för att se på filmen tycker jag är otroligt modigt (och nyttigt).

Annika sa...

Men usch vilken sorglig låt... fast fin men ledsam :)

Löpning & Livet sa...

malin: ja det var synd :(

emliscious: jepp, mixmeister studio :)

cecilia: ja, fattar inte hur det kan låta så annorlunda än inuti huvudet :)

susanna: ja den är fin!

sofy: ok. det är nog inget jag gör medvetet.. men jag ska tänka på det i fortsättnignen :)

snorkks: tack sötis!

annika: just så