söndag 15 november 2009

Inte så mycket helg

Jag har inte hunnit med så mycket mer än att jobba i helgen. Eller jo, igår hann jag i och för sig med ett kort lättdistanspass innan jag började jobba vid två. Och i eftermiddag har jag hunnit med ett superbra corepass (Basic och bra övningar i lugnt och sansat tempo så att man hinner hitta de rätta musklerna och samtidigt ha en bra teknik. Inte massa tillkrånglade grejer och en bra balans mellan mage och rygg.) och ett roligt boxpass där jag höll i en army-uppvärmning för att promota vårt kommande partypass; armybox.

Någon längre uppdatering har jag tyvärr inte tid med just nu eftersom ett stort diskberg pockar på min uppmärksamhet ute i köket. Men såsmåningom (typ imorn eller möjligtvis senare ikväll) kommer kanske en lite rolig bild eller två, så håll utkik!

Inga kommentarer: