fredag 27 november 2009

Armybox


Jag hittde ingen bild när vi tränar så ni får hålla tillgodo med en bild på när vi dricker drinkar istället :)

I eftermiddag är det dags för mitt tredje partypass denna termin. Jag och Niklas kör armybox, en blandning av army training och box. Det kommer bli grymt kul! De som kommer (du kommer väl?) garanteras hög puls, mjölksyra och endorfiner. Därefter får man gärna följa med på after workout och sedan kan jag nästan lova att man somnar gott. 17:00 på Active Wellness är det som gäller. Kom, kom!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Trist att jag fortfarande är snuvig då, det låter ju hur kul som helst och jag jobbar ju bara några hundra meter därifrån...

Annika sa...

Det låter jättekul! :) Hoppas det går bra!

Lite besviken på mitt gym som aldrig har några happenings...

Löpning & Livet sa...

johan: oj, gör du? Var då? :)

annika: flytta till gbg! ;)

Malin sa...

Låter grymt kul! Önskar att jag kunde va med. Men det blir nog en rätt rolig helg ändå tror jag. Ett stort lycka till och trevlig helg på dig!

Anonym sa...

Låter kanonroligt!

ingy sa...

haha, den bilden duger den med! ;)

ja, det är skönt att veta att man har jobb, det är ju en rätt stor skillnad på a-kassa o lön... hellre jobba än att gå hemma. men jag hoppas få lite ledigt mellan jobb. ett par veckor. jag är så trött... :(

men nu ska jag shoppa mig pigg på nätet. ;)

Petra sa...

Wow, det lät ju skitkul! Vill också boxas...