torsdag 26 november 2009

Tröttis

Igår julpyntade (Ja det kanske var lite tidigt, men jag jobbar mm hela helgen och kommer kanske inte hinna då och till första advent vill jag ha mina ljusstakar, min stjärna och mina få tomtar framme. Jag gillar ju julmys!) jag hela kvällen. Det är inte så ofta jag har vardagkvällar som inte fylls av antingen jobb eller träning (vilket ju till hälften är helt självvalt, så jag menar inte att klaga) så när jag väl har det tror jag liksom att jag hinner med hur mycket som helst. Jag hade stora planer på allt jag skulle hinna med, men det blev inte så mycket mer än en trevlig fika på eftermiddagen och just julpyntandet. När jag var klar upptäckte jag att klockan visst var efter tio och det kan ju vara bra att äta något med, så innan jag fick tid och ro att lägga mig var klockan förmycket. Jag var alltså trött när jag hasade mig upp i morse. Men så fort jag kom upp på cykeln blev jag pigg. Så pigg att jag fullständigt körde slut på mig själv, så nu är jag segare än segast och funderar på hur jag ska överleva jobb mellan 13 och 21 och dessutom kunna gå upp före fem imorn! Jag hoppas att mina deltagare också blev ordentligt trötta, men kanske inte så trötta att de inte orkar jobba :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Just det, det ska julpyntas i helgen ja... Bra att du påminde mig. Det är sååå fint med alla ljusstakar och grejer. Tomtarna kommer nog lite senare (om ett par veckor) hemma hos oss.

Fitnesscoachen sa...

Jag tycker det är svårt att få julstämning när det är typ 10 grader varmt ute... Men jag ska också försöka mig på lite pynt såsmåningom.

Åsa sa...

Mys med julpynt. Älskar verkligen dessa tider. I helgen blir det pyntning och bakning. :)

Susanna sa...

Åh man kanske skulle julpynta ja! Jag jobbar ju också i helgen... Kanske ska ta och leta mig ner till källaren efter balancen, det blir mysigt att gå och fixa med efter att ha fått lite ro av träningen.

Johanna sa...

Åh, jag längtar tills jag kan börja julpynta (behöver flytta först). Har aldrig haft något sug efter julpynt men i år slog det till med full kraft. Kanske som för att kompensera att suget varit obefintligt i 24 år. Hoppas det blev fint!

Löpning & Livet sa...

mera pynt till folket! :)