torsdag 12 november 2009

Intensivt

En intensiv men otroligt rolig och givande träningsdag är till ända. Började dagen med min egen morgoncykel med några tappra tjejer. Den går verkligen upp och ner den där klassen. Lite sömn (oops), cykelpassfix, bakande och allmänit "göra ingenting" (yes, jag lyckades idag) var det dags för fika plus balance-date med bästa sus. En latte och gigantisk chokladboll senare gick vi vidare till mr Jim´s Body Balance. Där var även halva mitt hemmagym typ. (Det kan betyda att vi vill ha dit balance eller så betyder det att vi saknar Jim. Eller kanske både och.) Jag gjorde nog ganska bra ifrån mig frånsett under tai chin där jag fick hjärnsläpp och av någon anledning gjorde armrörelsernna fel åt ena hållet. Störde mig enormt mycket på det genom alla krigarna, men sen lyckades jag släppa det och vara i nuet. Jag älskar verkligen balancen! Den ger så mycket både i form av energi och känsla av harmoni och välbefinnande i mig själv och med min kropp.

Det kan tyckas lite konsigt att gå vidare till hemmagymmet och köra en timme army efter att man blivit så avslappnad och så, men efter en kopp kaffe och lite hafsigt ihopplockat mellanmål var jag redo. Finsällskap av träningskompis Niklas. Förutom min vanliga armypartner Lasse och de andra tuffa tjejerna och killarna såklart. Styrkefokus med brännande mjölksyra, speciellt i magen, som resultat. Hur najs som helst! Jag och Lasse lyckades peppa varandra att stå ut precis hela den jobbigt långa minuten (som nog - även i verkligheten, inte bara i huvudet - faktisk är längre än en minut) i en jobbig övning bestående av snabba upphopp med knäuppdragningar. Höga spänstiga hopp hela tiden utom möjligen de sista 10-15 sekunderna om jag får säga det själv. Snyggt!

Snart är det dags för sköna sängen. Sedan ytterligare en ledig dag innan helgjobb. Inte lika intensivt på träningsfronten imorn. Det skulle nog inte funka i längden.

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Låter som en riktigt härlig torsdag! Och snyggt jobbat med upphoppen!

Anonym sa...

Detta MÅSTE komma fram innan det är för sent. VIKTIG UPPDATERING!

Hotet från Israel

- Peter Ingestad, Solna

Em Löfgren sa...

vilket bra inlägg! jag blir träningsinpirerad!!

Anonym sa...

Jättebra inlägg! Och vadå lugn träningsdag idag? Visserligen ett pass, men jag ska se till att du kommer upp i puls! Ses snart

Annika sa...

Man blir träningssugen när man läser ditt inlägg fastän jag precis kommit hem från gymmet :) Trevlig helg!

RKNSEO sa...

Het was buitengewoon aantrekkelijke inhoud.

Nexozco bestaat uit de beste programmeurs en SEO-ers in binnenen buitenland.

De aanwezigheid van professionele experts in deze collectie heeft dit bedrijf tot een van de krachtigste collecties van het land gemaakt.

Samenwerking met bedrijven, organisaties en individuen uit verschillende landen De grote wereld heeft van dit bedrijf een exporteur van ideeën, creativiteit buiten het land gemaakt.

rampage sa...

ریوال ایجنسی یک آژانس گرافیکی تبلیغاتی است که خدمات کاملی در زمینه های طراحی گرافیک، لوگو، برندینگ، طراحی سایت، سئو، تبلیغات، تولید ویدئو (ساخت تیزر تبلیغاتی، ساخت فیلم صنعتی، موشن گرافیک و …) و توسعه انواع اپلیکیشن های کاربردی اندروید و IOS ارائه می دهد.

Number.One sa...

طراحی لوگو حرفه ای