torsdag 5 november 2009

Vadå stoppa huvudet i sanden :)

Jag har en hundra mil lång todolist att börja beta av så det här blir bara en liten kort reflektion angående de senaste dagarnas (speciellt gårdagens) största snackis, nämligen årets happening Nike Convention. Egentligen hade jag inte tänkt skriva något eftersom mitt hjärta gör ont över att tvingas avstå från detta roliga och inspirerande event. Men så kunde jag inte låta bli att kolla in schemat (skorna kunde jag dock inte se, vilket nog är tur..). Jag vet inte om det är det faktum att jag inte kan åka som gör mig extra kritisk, men det var liksom inga "wow, det här vill jag verkligen köra!". Missförstå mig inte nu; alla presentatörerna är antagligen supergrymma och klasserna säkert jätteinspirerande. Det är säkerligen flera av de, för mig, okända namnen som skulle kunna bli favoriter. Men. Detta är inget jag vet säkert, och det jag inte vet mår jag inte dåligt över. Eller nåt :)

Men ni som ska dit; grattis, ni kommer ha sjukt kul!

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Kan trösta dig med att skorna inte var lika fina som förra året :)

Anonym sa...

Det är jobbigt att ha en så lång todo-lista men skönt när man börjar kunna bocka av punkt efter punkt.
Vad gäller konventet så kommenterar jag inte det alls, vet knappt vad det är...

frida sa...

Bara att bita i todolistan, den blir kortare snart. Även om det som egen företagare känns ibland som att ju mer man gör, desto mer finns att göra :).

Löpning & Livet sa...

anna: bra! :)

johan: ja, svinjobbigt :( men skönt när den är borta nångång i framtiden :)

frida: hoppas! :)