torsdag 5 november 2009

Armykväll

Hm.. Undrar hur mina ben ska klara av (att instruera) en tävlingsklass cykel imorn. De dog under de första sekunderna av kvällens army nämligen. Jag tyckte nog att det var lite dumt att börja passet med upphopp, men ok då. Större delen av passet fortsatte sedan i en viljelös stil, men mot slutet shapade jag upp mig lite. Jag såg i ögonvrån att en annan tjej var både starkare och uthålligare än mig och det kan jag ju inte tollerera. Tvingade mig därför att köra sista tredjedelen stenhårt och trots att jag redan gjort sisådär 300 pushups tvingade jag mig att köra sista seriens 60 stycken på tå. Men så var det det sista jag gjorde innan jag ramlade ihop i en liten hög också.

Såhär grönt var det inte i salen. Inte så blött heller, men minst lika jobbigt.

Sjukt frustrerande hur mycket man tappar när man inte kör på några veckor. Riktigt tragiskt, så nu ber jag till ödet att jag kan köra en gång i veckan resten av terminen. Jag vill ju vara stark! Jag vill ju vara bäst! :)

PS: Imorn ska jag få den där grissprutan på jobbet. Hoppas 1. att det inte gör ont, 2. att jag kan använda armen på cyklingen och 3. att jag inte blir sjuk.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Army-träningen låter grymt rolig! Jag vill bara med själv då jag läser om det!

Jenna sa...

Armyträning låter spännande. Undrar om det påminner om den bootcamp som finns på Sats kanske?

Hoppas att du slipper bli seg av sprutan! Det är väl väldigt olika hur man känner sig vad jag förstått.

Marre sa...

*fniss* Vilket pannben du har Andrea! Be om en extra dos doping i grissprutan så kör du om tjejen rejält nästa gång....

Annika sa...

Näemen vad konstigt det blev att läsa att ni kör i en sal...hm. Jag har liksom föreställt mig att Army var utomhus oberoende väder och vind. Men ni kanske var utomhus i somras, eller är jag helt fel ute? :)

Låter som ett härligt pass vilket som :)

Löpning & Livet sa...

den ÄR grymt rolig!

jenna: jag har aldrig testat men det kan nog vara lite samma ja..

marre: haha, jo :)

annika: jo i somras körde vi ute, men army trainingen är i första hand anpassad för gruppträning/inomhusträning