söndag 8 november 2009

Middag med vänner från bloggvärlden

Usch jag är en dålig bloggare för jag glömde fota maten vi åt igår. Men kanske har någon av mina lite duktigare medbloggare Susanna eller Emil fotat lite så de kan visa. Eller Erika, fast hon har ju fortfarande ingen blogg. Oavsett så bjöd jag på den där hemmasnickrade moussakan, foccacia och grönsallad med oliver, avokado och solrosfrön till huvudrätt och hemmasnickrad efterrätt: Ett glas fyullt av krossat digestivekex i botten, några björnbär över där, sedan en blandning av vispad vispgrädde och kesella vanilj (en burk kesella till 2dl (ovispad) grädde) toppat av ytterligare några björnbär. Riktigt gott om jag får säga det själv och det får jag ju. Till detta serverades rödvin och bubbelvatten. (Fast jag tycker vi drack lite dåligt, finns ju massor kvar i baginboxen. fast det kanske vi tackar oss själva för idag i och för sig..) Trevligt var det hursomhelst och förhoppningsvis gör vi om det snart igen. Roligt att man kan få så fina vänner genom en blogg!


Dessa snyggingar, minus Sara som tyvärr inte kunde komma, var det .
(Bild lånad från Rosa bandet cyklingen.)


Eftersom klockan är efter elva och jag fortfarande ligger i sängen är det nog hög tid att gå ut och köpa mjölk, fixa frukost och ta reda på diskberget i köket. I eftermiddag blir det någon form av träning, men jag har inte bestämt rikgit vad än. Springa vore skönt och balance har jag nästan bestämt mig för. Styrka behövs och så även core. Men allt kan man ju inte göra på en gång så jag får se vad som känns bäst. Jag ligger ju lågt med löpningen denna månad och har bara sprungit EN gång denna vecka och det var i måndags. Så det lutar åt det och balance, men vi får se. Och så får jag inte glömma att ringa pappa!

(Pappi; ifall du läser det här innan jag ringt så säger jag grattis på farsdag redan nu!)

5 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Lät som en trevlig kväll! Synd jag alltid är för långt bort för sådana aktiviteter. Hoppas dagen blir bra :) kram

Träningsglädje sa...

ni verkar haft supermysigt!!

Anna sa...

Gud vad trevligt. Man kan ju ha roligt trots att bagen är halvfull dagen efter:) Jag har dock bra erfarenhet av helkvällar när den varit tom också...

Annika sa...

Trevligt! Åh det lät ju jättegott också, åt cheesecake-hållet :)

Löpning & Livet sa...

det var en grymt trevligt kväll och maten (speciellt efterrätten såklart) var god :)