lördag 21 november 2009

I love it!

Fredagen var en lång, men bra, dag. Den började med uppstigning 05:15, snabbdusch för kroppen, påklädning, lite tillfixning, frukost och bloggläsning. Fortsatte 06:15 med en promenad till jobbet där jag var ombytt och klar strax före 06:45. Rapport från nattpersonalen och kaffefixande innan övrig dagpersonal anländer vid 07:00. Sedan den stora rapporten tillsammans med sköterskorna och sedan börjar jobbdagen. 15:30 slutade den. Då åkte jag direkt till en cykelsal för att vara gäst hos en klasskompis från kost och friskvårdsprogramet. Det var ett intervallpass, som i uppbyggnad var rätt likt en intervalltrappa som jag körde ett tag i somras. Fast med lite mer fartlekskänsla där musikens skiftiningar avgjorde fart och terräng. Det var kul trots att jag innan kände mig lite hängig. Kul att få uppdatera sig lite om varandras liv och framtid också. Tack för att jag fick komma!

Efter pass och prat lyxade jag med lång dusch och bastu innan jag tog vägen förbi centralen och hämtade upp Martin som ska tillbringa helgen här. Godaste snabbmaten (se inlägget ovan), ett glas rött och Låt den rätte komma in fick avsluta kvällen.

Idag väntar först disken, sedan lite halvlångt (runt 15km) och lugnt spring (jogg typ), en snabbis på stan och firande av en liten tjej som fyller 1år idag. Jag har inte sett henne på 1 år minus några dagar (mer än på bild) så jag antar att hon är liite större än sist. Lördagkvällen avslutar jag med tjejglöggmys och sen kanske jag möter upp Martin med kompisar en kortis. Men det blir nog en ganska tidig kväll ändå. Och det bästs av allt är att jag är ledig även imorn! En hel ledig helg, I love it! Vad hittar du på idag?

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Startade med lite spring i ottan, sen spinning och lunch. Nu väntar sprutan. Jag har ÅGREN!!!

Cecilia sa...

20 km spring! Första långpasset på flera veckor, och solen sken!

Löpning & Livet sa...

anna: låter bra det! (fast BÅDE spring och cykel INNAN lunch vet jag inte om jag orkat :) )

cecilia: bra jobbat!!