onsdag 18 november 2009

Tisdagkväll


Snickerskakor hade jag varken ätit eller sett på många år. Förän igår då. Mumsigt!

Gårdagens balance var inte lika underbar som den brukar. För det första var det alldeles för trångt i salen och i princip omöjligt att kunna ta ut rörelserna som man ville i den inledande tai chin och efterföljande solhälsningar. För det andra kunde jag passet bättre än instruktören som verkade hitta på lite egna grejer här och var. Det är såklart mänskligt att glömma och det kanske var en dålig dag, men det var lite för många missar. (Fast det kanske finns olika alternativ man kan ge i varje låt? Så kan det ju faktiskt vara (och då ska jag inte klaga), även om de tre andra instruktörer jag kört denna release för kört exakt likadant.) För det tredje upplevde jag att instruktören hade bristande taktkänsla och allt kändes väldigt stressande. Långt ifrån det lugn och följsamma flöde som jag brukar uppleva. Men balance är balance och bra för min kropp var det iallafall som vanligt. Och jag klarade av att stå i "kråkan" JÄTTELÄNGE!! Nästan hela sekvensen! Innan har jag bara lyckats stå en sekund eller två, men nu fattade helt plötsligt kroppen hur den skulle göra. Coolt! Och mina fikor med fina flickorna var också jättebra, så dagen hamnade rejält på plussidan ändå.

4 kommentarer:

Em Löfgren sa...

hihi de kakorna är ju nästan retro =)

Fitnesscoachen sa...

Åh, de är sjukt goda!! Fresta mig inte sådär, två dagar kvar tills jag "får" äta godis. :)

Therese sa...

Nähä! Kråkan är ju helt omöjlig! Jag har lyckats med den en enda liten gång, men nästa gång ska jag be om en liten privatlektion efter passet så jag också lär mig. :)

Anna (Orka mera) sa...

Haha vilken nostalgi!!!! Sånna måste jag baka någon dag :)