söndag 22 november 2009

Dags för afternoonteaEfter att ha insett att alla (!) mina någorlunda vintervänliga stövlar/skor läcker in så fort det regnar (och det gör det ju varje dag just nu), fick jag försöka hitta ett par snygga men billiga. För drygt 350kr blev dessa (typ 2 i 1 skor) mina. Mjuka och varma, mycket bra för mina lättfrusna fossingar!

Nu har jag även bestämt mig för hur eftermiddagen ska se ut. Först blir det Niklas core och jag hoppas på samma pass som förra veckan för det var grymt! Efter det tänker jag skynda mig för att hinna med en vagn till ett annat gym och köra Body Balance.

Fram tills dess tänker jag hoppa över det planerade musikfixandet (jag får se till att hinna med det imorn eller på tisdag) och bara njuta av en kopp te och en förra månadens Runners World. Jag tycker faktiskt att jag är lite värd det.

5 kommentarer:

Em Löfgren sa...

shit vilka härliga!! =)

Anna sa...

Jag skulle också ha gjort annat men sen slog det mig att det faktiskt är söndag och en titt i nya runners passar bättre än plugg böckerna.

Löpning & Livet sa...

em: ja, varma, sköna, snygga, billiga.. :)

anna: ja, men man kan inte vara duktig jämt :)

Emelie sa...

Ahh vilka snygga skor! Var har du hittat dem någonstans???

Löpning & Livet sa...

På din sko :)