onsdag 11 november 2009

En grå onsdag i november

Det är november. Det är onsdag och det duggregnar. Det är jobbkväll, jag saknar den gamla lägenheten och det är ingen träning på schemat. Ganska tråkigt alltså.

Men jag har just ätit hallon- och vaniljpannkakor av amerikansk modell. Dessutom med björnbär till. Och imorn och på fredag är jag jobbledig. Och snart är det december och då får man ta fram stärnor och ljusstakar. Så det är helt ok ändå. Hur ser din onsdag ut?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Min onsdag ser ut såhär:
- Frukostbestyr med familjen
- 5 km löpband på Sportlife
- Jobba, jobba, jobba
- Städa på Lillkillens dagis
- Kvällsmat
- Natta Lillkillen
- Slappa med frugan
- Sova! (förhoppningsvis)

Se där, mycket hinner man med...

Fitnesscoachen sa...

Jag har kört löpskolning på morgonen, något mindre slut nu än förra veckan. :) Sen blir det jobb jobb jobb och ikväll möte med PT-kund. Därefter hem och laga älggryta!!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Jobba som en tok mellan 7 och 5, 6 möten på en dag (jag äter lunchen framför datorn så jag kan komma ihåg hur min kontorsstol ser ut)!
Springa iväg en snabbis på stan
Spinning
Äta
Sova

Pjhuuu

TheLoonyNail sa...

Ungefär såhär:
*Frukost hemma 07.30
*cykla till jobbet
*jobba 08.00-ca 17.15
*cykla till gymmet
*17:45 cirkelgym-pass
*cykla hem
*duscha och hoppas på att sambon har lagat mat alternativt laga mat själv...
*kolla på Greys anatomy
*23.00 Sooova :)

Anna (Orka mera) sa...

Just hemkommen från en liten snabbdistans. Nu väntar hämtning av barn, middagslagning och lite spinning ikväll. Helt ok onsdag! Fast regnig...

Marina sa...

Hallon- och vaniljpannkakor låter rysligt gott! :) Min onsdag: jobb, frissan, löpning & snart film. En okej onsdag men hade gärna haft lite sol i stället för det gråa trista vädret.

House Of .... sa...

jobb jobb jobb, sen blev det lite intervall-springning, sen laaat hemmakväll=)

Cecilia sa...

Skriva, skriva, skriva. Det är roligt, men lite mycket som ska vara färdigt inom kort. Det är alltid stressigt på slutet! Jag lägger några andra saker om dagarna när det ser ut så här. I går blev det intervallträning mitt på dagen och en fixandet med en raw limetårta på kvällen.
Göteborg är grått när det är en mulen dag i november!

Anna sa...

Min torsdag som det är idag:
05.45 vaknade, vilgot ville upp. dagis, vattenlöpning, frukost, blog, plugg, dagis, lek och mat sen slapp. Jag vill också ha pannkakor med allt det goda. kanske som kvällsmål.

MarathonMia sa...

Stockholmsonsdagen var lite gråmulen men med massor att göra på jobbet så bekommer det mig inte så mycket. Var effektiv och fick en massa roliga sms som livade upp stämningen. Sedan bar det iväg på Bio med Bokcirkeltjejerna, därefter middag på finrestaurang med fd Chefen. Rödvin. Avslutades med en dejt.

Allt går att klämma in en träningsfri dag :)

Sofy sa...

-morgonseminarium med Fredrik Sträng
-jobbajobbajobba
-ingen träning
-tjejmiddag. Med vin(?)
-Hem och ramla i säng!