torsdag 1 september 2011

Hoppfullt

Det var en extra snabb förkylning jag råkade ut för denna gång. Idag har jag känt mig så bra att jag faktiskt vågade mig på en testjogg med Sixten och hans vagn. Fast först gungade vi.På eftermiddagen lufsade vi ihop drygt 6km med en puls som var precis som den brukar och på pigga ben. Sixten var nästan lika glad som när han gungade. Han tycker min springfrisyr (två svansar och luggen fastsatt med spännen) är väldigt kul att titta på och klockan som sitter på armen är också spännande när den far fram och tillbaka. Lägg där till en knallgul midnattsloppet-tröja och han sitter och skrattar i vagnen. Underhållande även för mig. Fast mest roligt var det såklart att det kändes så bra. Om inget oförutsett händer kommer det nog gå fint på lördag.

7 kommentarer:

Fit-Eva sa...

YES!!!

Erika sa...

Gud så skönt med en rapido-förkylning. Å sötaste Sixten i gungan, vi är inte där riktigt än :) Nils är som en fällkniv vart vi än sätter honom, speciellt i matstolen. Så vi väntar med gungan!

Carina sa...

Vad härligt!! Då finns du där så jag kan heja på dig på lördag!!

Rebecka sa...

Vår löparvagn är ju vänd från oss tyvärr, men det går bra det med. Upp till en timme, sen tröttnar lillgossen. :) Men powerwalks med honom i bärsele känns rätt effektivt det med! :)

J sa...

gott att du är frisk! är nufiken på hur snabbt du springer på lördag :) supermysigt skratt där i gungan!

Sofie RW sa...

Håller tummarna för dig imorgon! Och gungandet verkade väldigt roligt :)

(Tänkte på dig förra helgen så jag skulle ut i reservatet, men tyckte inte att jag kunde harazza er familj flera gånger i veckan :) Skulle vara kul med ett gemensamt pass där; jag hittar inte så jätte bra där ännu dock)

Karin sa...

Lycka till på lördag:)
//Karin