måndag 19 september 2011

Uppladdning

Måndagar verkar vara synonymt med regnoväder nuförtiden, så med gott samvete kommer jag befinna mig inomhus i mjukisbyxor större delen av dagen. Stanna inomhus och börja ladda inför lördag. Min uppladdning kommer se ut ungefär som den brukar. Inget jätteextremt, men väl skillnad mot det vanliga. Det har fungerat flera gånger förut och fungerar förhoppningsvis även denna gång.

Något mindre kolhydrater plus ett hårt pass imorgon, sedan vila plus lite mera kolhydrater fram till lördag. Ett kort lätt pass på fredag. Så brukar det se ut och så kommer det se ut om inget oförutsett händer. Det är vad jag tror på baserat på teoretisk- och praktisk erfarenhet. Det är vad som funkar för mig (men eventuellt inte för dig).

Idag lever jag som vanligt samt instruerar Body Balance. Eventuellt tar jag mig ut på en kort vagnjogg om det slutar regna. Annars kanske det blir transportspring till gymmet eller så blir det inget spring alls. Hur det än blir så blir det nog bra.

2 kommentarer:

Sofie RW sa...

Det låter som en bra plan. Så lite experimentering som möjligt. Kram!

Jonna sa...

Åh så spännande! Jag känner mig nästan pirrig inför nästa helg fast jag inte ska springa själv... men jag kommer hålla tummarna stenhårt för alla er som ska springa!