fredag 30 september 2011

Lera

I ett svagt ögonblick, när jag var inne på sista, eller möjligtvis näst sista, veckan av graviditeten, fick jag för mig att jag skulle springa Tjurruset. Det kändes som en mycket bra idé då när såväl spring- som tävlingssug var som störst. Nu känns det mindre bra. Nummerlappen kom hem förra veckan och jag var nära att slänga den. Jag som inte gillar att bli blöt och lerig. Inte så mycket iallafall. Men jag skärpte till mig och tänkte att utmaningar är till för att klaras av. Så nästa lördag kastar jag mig ut i lervällingen.

Lerig light blev jag i förmiddags, då jag körde lite army tillsammans med två andra starka mammor. Men mer om det senare. Nu ska vi ut i det fina och härliga höstvädret!

3 kommentarer:

Jonna sa...

Så roligt ;) Jag gillar lera, är lite avis på er som ska springa. Jag skulle ha sprungit bergsloppet på söndag men det blir nog inget av. ;(

Ann-Sofie sa...

Du kommer nog älska det!!! Jag ska va med nästa år!

Löpning & Livet sa...

insåg att jag har en cykelklass att instruera på morgonen så jag kanske får hoppa trots allt :(