onsdag 21 september 2011

Nojor

Här nojas det för fullt just nu. Sixten snorar och Martin har ont i kroppen. Själv är jag bara väldigt trött, men jag hoppas det beror på att jag sover förmycket (!) om dagarna just nu. Jag har gått från att ha nästan lite för mycket att göra till lite för lite (Såklart finns det alltid massa städ och fix att ta tag i men det är ju så tråkigt..), vilket gör mig uttråkad och att jag gärna lägger mig och sover när Sixten sover. Och ofta sover han då mycket längre än han brukar. Bra för honom, mindre bra för mig. Att sova förmycket gör mig lika trött som att sova förlite.

Martin ska också springa på lördag och jag hoppas verkligen att allt träningsslit inte varit förgäves! Må hans kropp inse att ska den bli sjuk får den bli det på söndag.Jag har även börjat dricka vitargo så smått. I övrigt äter jag ungefär som vanligt, (ännu) lite mera godis bara. Och bra mat. Som vanligt. Än så länge smakar vitargon helt ok, men jag vet hur det brukar kännas framåt fredag kväll. Som om man aldrig mer i livet vill äta något sött. Fast det gör man ju redan dagens efter loppet typ..

10 kommentarer:

anneliten sa...

Finns det verkligen några bevis för att det gör någon skillnad att dricka Vitargo? Jag har aldrig laddadt med något annat än vanlig mat i alla fall.

Karin sa...

Dricker du vitargo redan idag!!!!?? Hoppsan, jag tänkte börja sippa på fredag. See U in the lera...

Anneliten: Bevis och bevis. En stark övertygelse är icke att förringa. Placebo eller verklig effekt, jag skiter i vilket om det syns på resultatet. och, som bekant, om man tror att man kan (pga bra landdning?) så kan man.

Löpning & Livet sa...

nä det finns nog inte några jättestora bevis (mer än att molekylen lagaras "extra lätt" eftersom den är så lik glykogenmolekylen) men det känns bra och jag tycker det är ett lätt sätt att få sig lite extra kolhydrater. Men förmodligen går det lika bra med vanliga hederliga matkolhydrater :)

och jo, jag brukar dricka lite idag, lite mer imorn och ännu lite mer på fredag..

Anna (Orka mera) sa...

Huga. Den enda fördelen med att jag inte kan springa årets Lidingölopp är att jag slipper Vitargon :)

Lycka till på lördag och hoppas vi ses i vimlet!

Mia sa...

Jag håller tummarna Andréa, för hela familjen! Blandade precis till min första Vitargo så här på morgonkvisten. Känns inte lika enkelt som det brukar :)

Lycka till!

Marre sa...

Usch, nojar precis som du. Spritar händerna så ofta så folk måste tro att jag smygsuper.... :-)

Jonna sa...

Hursomhelst så tror jag mycket sömn är bra för att mota bort eventuella förkylningar! Många elitidrottare sover ju väldigt mycket, sover middag etc. Så räkna in dig till dem och njut av sömnen!

Fit-Eva sa...

Min mage klarar inte av Vitargo. Fick magkatarr förra året efter att ha druckit detta före och under ett lopp, ingen kul historia alls. Äter som laddning istället och kommer att ha med mig gel på loppet (även om det är skitäckligt).

Lisapisan sa...

Mmmm, vitargo, det var länge sen...
Hoppas ni lyckas hålla er friska alla 3!!

Ann-Sofie sa...

Åh skicka lite sömn till mig jag gör sönder av EN natts sömnbrist! :) lycka till på lördag!