måndag 5 september 2011

Multimåndag

Alltså, vissa dagar får jag ingenting gjort medan andra rymmer nästan hur mycket som helst. Idag har varit en dag av den senare sorten. Kvart i sju ringde alarmet (Fast då hade jag i och för sig redan varit vaken nästan en timme mellan fyra och fem med en bebbe som trodde de var morgon och sedan en kvart för matning av samme bebbe runt sex.) Upp ur sängen, ner i springkläder och iväg med tvätten till tvättstugan innan morgonjoggen. Dryga 8km senare, in i duschen, göra Sixten klar för dagen, fixa frukost och äta. Gå till affären, mata Sixten med gröt, hämta tvätten, söva Sixten. Dricka kaffe, kolla mailen, bloggar, blogga, öva Body Balance (dock inte fysiskt, bara i huvudet), hänga tvätt, dammsuga. Äta lunch och samtidigt mata Sixten. Diska. Gå en promenad så Sixten fick sova lite till och sedan en sväng till öppna förskolan. Hem. Sova nästan en timme tätt intill bäbis. Gå till affären igen, mata Sixten, laga midag, äta. Leka, sätta på pyjamas och amma innan bebben kunde lämnas över till pappan som kom hem från sin springning precis lagom till att jag behövde cykla iväg. Hålla mitt livs första egna Body Balance-klass, cykla hem, duscha och äta och nu sitter jag här. Puh. Undrar om morgondagen blir lika effektiv?

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jag blir trött bara av att läsa om din dag.....:)MEN, faktum är att det låter nästan som mina dagar och visst blir man grymt effektiv som mamma!?

Löpning & Livet sa...

jo, jag också :) och ja, visst blir man!