torsdag 15 september 2011

Långpass och Sixtenfilm

Långpass stod det på schemat och långpass blev det. Knappt 22km som faktiskt kändes rätt bra. Förutom på slutet då jag blev så matt att jag nästan hallucinerade om mat. Typ. Fast jag får skylla mig själv när jag inte äter ordentligt om dagarna. Jag måste sluta glömma bort mig själv bland Sixtens alla måltider och andra grejer. Men i vilket fall körde jag de första 40 minutrarna i normal långpassfart, sedan 40 minuter i lite högre fart och sist de avslutande 40 minutrarna i normal fart igen. Ganska bra beräknad att det nästan på sekunden tog exakt två timmar..

Sixten har inte sprungit några långpass i sitt liv (förutom när han låg i magen då), men däremot har han under den senaste tiden insett att han har en tunga. Till sin stora förtjusning ska kanske tilläggas.


Även om det emellanåt är lite jobbigt att ha en bäbis så väger det roliga upp så otroligt mycket. Jag har nog aldrig skrattat så många gånger per dag som jag gör nu. Ja ni ser ju själva hur roligt vi har det.

6 kommentarer:

Susanna sa...

Åh han är helt bedårande! Satt med ett stort leende hela filem :)Ska bli väldigt roligt att träffa er snart igen!!

Jonna sa...

Men åh så söt han är! Det är så himlarnas kul när de upptäcker tunga, tår och allt annat skoj.

Vilket bra pass du fick till igår kväll ! Vad härligt! Hoppas det gav dig välförtjänt ökat självförtroende!

Erika sa...

Haha, vilken liten sötnos!! Han har verkligen fattat vad det är för lång grej han har i munnen :) Nils använder sin till att göra brummljud med, när han var kring 3 månader lipade han hela tiden men det var nog mycket omedvetet. Ska bli kul att se om han upptäcker tungan snart han med :)

LinaTriathlet sa...

Åhh han är ju såå söt och goo! :) Vilket mys!

AKA sa...

Nej va synd att du inte gillade Murakamis springbok! Jag älskade den och fick läsa låååångsamt så den inte skulle ta slut så fort! ;)

Ingmarie sa...

Vilken sötnos! och vad skönt att din miniförkylning verkar ha blåst bort! Kommer att gå(springas) fint till helgen ska du se!