tisdag 20 september 2011

Nu är det bara att vila, äta och vänta

Jo för nu är sista (bortsett från ett minikort och lätt pass på fredag) passet innan årets stora mål gjort. Det gick som väntat. Segt. Men det är ju inte något som förvånar mig, det är precis som det brukar vara. Helt tom i huvudet är jag också så jag slutar där för idag. Men innan jag hoppar i säng ska jag fundera lite på hur jag ska bära mig åt för att ta mig till en punkt jag gärna skulle vilja hamna på. Men godnatt ändå.

7 kommentarer:

Karin sa...

Jag antar att vi ses på LL? Mot silver?

Löpning & Livet sa...

Jo! Fast silvret kommer nog bli tufft. Blir det något så är det antagligen på sekunden..

Anonym sa...

Ja jag håller med ang förlossningar. Och det går inte att beskriva förrän man själv har upplevt det!

Lycka till med vilan och uppladdning och hoppas du når ditt mål =)

LinaTriathlet sa...

Ja nu är det riktigt nära! Pirrar i magen!

Stort lycka till! Hejar på dig!
Hoppas vi ses på gärdet! :)

Daniel sa...

Lycka till med uppladdningen och håll dig borta från alla förkylningar!!!

mikael sa...

Hur skapar du tider och träningsmål i högermenyn?
Har försökt förgäves men inte lyckats

Jonna sa...

Det närmar sig!!! Väldigt spännande!