fredag 30 september 2011

Army training

Idag satte jag Sixten i vagnen och sprang till Hornstull för att möta upp Milla och Sofia. Vi körde ett armypass i tantolunden medan Sixten och Ville (Millas Alvar var hemma med sin pappa.) kollade på. Ville och Sixten tyckte det var helfestligt och skrattade när vi körde burpees och annat skoj.


Jag hade tänkt att ta det lite lugnare med tanke på att jag befinner mig mitt uppe i en lugn vecka samt att jag tog ut mig fullständigt på gårdagens cykelklass. Med det gick det sådär. Jag gick inte på allra max, men särskilt lugnt kan man nog inte påstå att jag tog det. Inte ens om man är snäll. Men det är ju så kul! Det märks dock lite att jag knappt kört någon armytraining sedan Sixten kom och dessförinnan instruerade jag mest. Men jag tänkte att det skulle bli ändring på det. Vi planerar nämligen att köra fler pass ihop.


Det var blött och lerigt i gräset så det är tur att vi inte är rädda för lite smuts.. Man skulle också kunnat tro att vi pratat ihop oss om klädfärger, men det hade vi faktiskt inte. Men vi gillar svart och rosa..

6 kommentarer:

fitnesscoachen sa...

Tre snygga och vältränade morsor!

Sofie RW sa...

Ja vilka coola morsor. Och snygga. Och starka. OCH snabba!

Miss Agda sa...

Tack för ett bra pass!!! En superbra start på dagen!

Jonna sa...

Häftiga, välmatchade mammor! Inspirerande!

AKA sa...

Cooolt!

Löpning & Livet sa...

Haha, ni är roliga :) Men jo, vi är ganska starka och ganska snygga ;)