måndag 3 oktober 2011

Lite av varje

Helgen har rusat förbi med allt ifrån cykelinstruerande, ikeabesök, rödvinsmiddag och babysim. Och så sprang jag lite tuffare än lätt igår. Inte snabbt, inte hårt, men lite tuffare än lätt. Nja, kände att lite stelhet fortfarande sitter kvar. Det har inte märkts när jag joggat men så fort jag ökade tempo en aning kom det tillbaks. Så idag blir det en lugn dag. Balance ikväll bara.


En ny vecka att fylla med upplevelser. Låter fruktansvärt klyschigt och pretentiöst, men inte mindre sant. Det kommer nog inte bli så mycket nytt. Förutom tjurruset då. Om jag anser att jag hinner dit i tid till start. När jag bestämde mig för att trots allt springa glömde jag bort den lilla detaljen att jag har en cykelklass att instruera mellan halv tio och kvart över tio. Starten är tolv. Eftersom jag behöver vicka bort ett par lördagar senare i höst känner jag att jag måste köra. Så vi får se om jag orkar stressa iväg till leran.

10 kommentarer:

Ingmarie sa...

Tycker det låter härligt med "ny vecka nya möjligheter" för det är ju så det är!
Om du vill yoga med mig så kan vi göra det redan nu.... :-)

Löpning & Livet sa...

ja det vill jag! hur var när? :)

Jenny sa...

Låter som en toppen-helg i mina öron!

AKA sa...

Åååååh Tjurrus! Have fun!!!!!

Ingmarie sa...

Det är just det...
Mitt vardagsrumsgolv? :-) Trångt som attan men det skulle funka....
På "ditt" gym?
kan kolla med Forsgrenska också. :-)
Nästa vecka?
En himla massa jobb denna nämligen.

Löpning & Livet sa...

ingmarie: jag är inte så kräsen så ditt vardagsrum går säkert finfint! :) Jag kan nog bättre nästa vecka också, inte måndag men annars kan jag nog vilken som som det ser ut i nuläget.

Mia sa...

Det vore ju stenhårt - att både cykla och tjura... :) Men men. Vi tuffa, starka och snygga kvinnor kan inte få allt. Dock håller jag tummarna för att du hinner eftersom jag tror att det kan bli bra läsning :)

Kram

Erika sa...

Låter som ett pressat schema för att hinna tjurrusa, men det fixar ju du som allt annat :)

Christer sa...

Vill du vinna veckans blogg?
Jag har just nu en tävling där man kan få sin blogg omnämnd under en vecka.

Samtidigt finns möjligheten att sprida information om Rosa Dygnet, ett träningsevent där alla pengar oavkortat går till Rosa Bandet-insamlingen.

Jonna sa...

Jag hoppas du hinner med Tjurrusandet för det ska bli att läsa rapport om hur det var :) Men du ska inte stressa, det ska ju vara en kul grej. Och även roliga grejer kan bli en belastning om det blir för mycket av allt roligt...