fredag 14 oktober 2011

En tidig morgon

Idag började dagen tidigt. Halv sex närmare bestämt. Hade jag inte bokat tid med min syster hade jag förmodligen inte tagit mig upp. Inte hon heller, om hon inte bokat tid med mig. Ibland är det bra att boka tid.

Bilden har jag lånat från Löplabbets facebooksida. In och gilla så får du uppdateringar om allt möjligt som har med löpning att göra.

P4 Stockholm (där min syster förövrigt gör sin praktik just nu) anordnade ett slags löplopp, fast utan tidtagning och sådant, till förmån för Världens barn. 50kr (eller mer) kostade det att springa på den 2,5km långa banan (som inte riktigt var 2,5km, men det spelar ju inte så stor roll) och man kunde välja på att springa ett, två eller tre varv. Fast ingen hindrade den som ville springa fjorton varv heller antar jag. Vi nöjde oss dock med tre och ganska exakt 7km. Efter första varvet stötte jag på kollegor från olika delar av landet och sprang med dem ett varv. Trevligt.

Efter att ha kommit hem, ätit, sovit och ätit igen åkte jag och Sixten på barnmässa, men det var så trångt att jag tröttnade rätt snabbt och kom hem tomhänt. Ska man gå på en sådan mässa ska man nog lämna barn och vagn hemma, för det var svårt att ta sig fram bland alla vagnar.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Vad kul med en sådan morgon. Jag funderade på att delta efter att jag läst om det hos Madde, men det var ju så skönt under täcket :)

LL sa...

Men visst är det skönt med morgonpass. Man kan ju liksom vara nöjd resten av dagen!

Jonna sa...

Det ser väldigt tidigt och väldigt friskt och härligt ut!!!

Miss Agda sa...

Synd att din upplevelse av mässan var så dålig. Vi var där innan de öppnade och det var glest i början, men efter 10 kom det in mer och mer folk så det har nog fyllts på ytterligare innan du kom dit. Jag tyckte det var väldigt kul och ska definitivt gå nästa år igen.