torsdag 13 oktober 2011

Ett, två, treIdag har både jag och Sixten en dålig dag. Vi är sura, gnälliga och skulle behöva få göra något riktigt roligt. Steg ett blev ett kort kettlebellspass. Steg två blir en tur till öppna förskolan. Steg tre en stillsam promenad i solen. Hoppas vi är åtminstone lite gladare efter att samtliga steg är avbockade.

10 kommentarer:

LL sa...

Annars hjälper kanske lite glass?

Erika sa...

Träning, frisk luft och social samvaro kan rädda den sämsta dagen. Vad gulligt det ser ut när barnen lär sig sitta. Här är det långt kvar med den saken...

Jonna sa...

Sådana dagar har både stora och små verkar det som! Hoppas ni får en bra kväll. Sixten är galet söt iaf! (Du med förstås)

Lina sa...

Så där e det ibland, hoppas dagens aktiviteter förgyllde dagen :)

Snorkkis sa...

Hoppas det blev gladare sen!

Sofia sa...

Vi kunde piggat upp varandra ju! Å Sixten och Ville hade kanske blivit på bättre humör om de fick sitta på samma filt och tugga på sina leksaker tillsammans:). Han har också varit gnällig idag.. någon ny fas på väg kanske?

Anonym sa...

Hej!
Jag läser din blogg och jag vill bara kolla hur länge som du sprang under din graviditet och hur du la upp din löpning. Bra blogg förresten ; )
Hälsningar Liv

Löpning & Livet sa...

Det blev bättre för oss båda faktiskt :)

Liv: jag sprang (eller snarare joggade) tom vecka 35. Det blev ju dock kortare och kortare rundor, färre och färre pass och långsammare och långsammare tempo. Sista veckorna sprang jag nog bara 2 pass och varvade jogg med gång. Styrketräning och yoga körde jag ända fram. Cykel (spinning) slutade jag med när jag slutade instruera någon gång runt v33. KOnstigt nog det bättre att jogga än att cykla, kanske för att jag inte höjde styret tillräcklig. Höjde gjorde jag och jag kände mig som en tant :) Men kanske skulle jag ha höjt det mer, men det kändes inte som att det blev cykling då utan något helt annat..

Ingmarie sa...

Fullmånen? (Jag skyller på/tackar den för allt. ;-)

Johanna sa...

Hoppas att de där ingredienserna fick er båda på bättre humör, det hoppas jag, var ju tre eminenta tricks du radade upp :)

Trevlig helg på er!