måndag 24 oktober 2011

Tillbaks

Så, nu är jag tillbaks i stan igen. Trött. Jag har nog sovit lite för mycket den senaste veckan. Sovit för mycket och tränat för lite. Av att sova för mycket blir jag trött. Av att träna mindre än jag är van vid också, även om det såklart är välbehövligt. Snart kommer jag bli pigg och som vanligt igen och när det väl är dags att dra igång nästa säsong någon gång i slutet av november/början av december (har inte bestämt exakt när än) kommer jag vara full av ny energi, inspiration och motivation.

Helgen sprang förbi i ett nafs som vanligt trots att jag inte gjorde så mycket. Gick en långpromenad, gjorde ett badhusbesök så att Sixten fick öva på sina babysimskills (vi har ett litet uppehåll nu innan vi börjar på nästa kurs), ätit, fikat och ätit lite mer, sprungit en morgonjogg och bara slöat. Skönt och välbehövlig det med.

6 kommentarer:

Fröken Strävan sa...

Låter som du haft det bra :)
Ville bara säga hej, det var jag som attack-hejade på dig på tåget i torsdags! Var lite trist på tåget och så blev jag så glad när jag kände igen dig!

mikael sa...

Har börjat min säsong lite smått igen. Sitter och filar på målen för nästa år.
Hoppas jag blir en lika duktigt tränande förälder som du.
Det finns många förebilder där ute om att det går att träna trots att det finns små barn med i bilden.
Du är en av dom. Tack!

Jonna sa...

Vad underbart med vila och att bli lite trött av den anledningen :) Jag tycker ditt upplägg med periodiserad träning och säsongsvila i november låter smart som attan. Fin kommentar av Mikael, och så sant, du inspirerar ju mig innan jag ens fått barn :)

Mia sa...

Nu ångrar jag mitt beslut att eventuellt springa finalloppet. Vill avsluta nu och dra igång sen igen :)

Snorkkis sa...

Undrar om senaste helg faktiskt var lite kortare än helger rent allmänt. Tyckte också att den försvann...

Fast kommande helg blir en timme längre!

Löpning & Livet sa...

fs: det var kul att säga hej ) Ska kolla in din blogg också!

mikael: vilka fina ord, tack!

jonna: jag hoppas det ska funka lika bra som det brukar. Och tack för dina fina ord!

mia: hehe, du kan förmodligen vila OCH springa fort ändå, du verkar vara i storform! :)

snorkkis: ja just det, en timme mer sömn :)