torsdag 20 oktober 2011

Höstsol

Om ett par timmar bär det iväg hem till de värmländska skogarna. För mig och Sixten vill säga, pappan får snällt stanna hemma och jobba och sedan ska han visst roa sig tillsammans med en annan pappa hela helgen. Om jag säger så här; jag är glad att det inte är jag som "måste" (han kunde ju faktiskt ha kommit efter på fredag kväll om han tyckte att det skulle bli allt för outhärdligt) vara utan Sixten i fyra dagar. Men det kommer snart en tid då det är jag som snällt får jobba och eventuellt klara mig själv ett par dagar. Fast jag vänjer mig säkerligen och på sätt och vis skulle det förmodligen vara skönt med en hel helg på egen hand. Kanske skulle boka in något kul framåt våren?

Det har hänt annat bra den här dagen också. Det började med sovmorgon till halv nio. Sixten var uppe en sväng innan pappan gick till jobbet, men jag sov vidare som jag brukar. Och sen var Sixten så trött och ville sova så jag behövde inte gå upp. Lyxigt! Och efter frukosten tog vi oss ut på en kort och lugn jogg i solen. Knappt 6km men härliga sådana. Höstsolen är verkligen den bästa solen. Tror jag. Vintersolen när det är massor av minusgrader är också bra. Och den första värmande vårsolen såklart. Sommarsolen kommer sist på listan. Hoppas på mycket höstsol i helgen.

7 kommentarer:

Jenny sa...

Underbart med sovmorgon....det var länge sedan nu......en jogg dessutom-kan ju inte bli mycket bättre och sedan lite semester från storstan-NJUT!

Sofy sa...

Låter som härliga dagar! Och wow och grattis till det nya perset på milen. Jättetstarkt jobbat!

Johanna sa...

Mmmm... höstsol! Jag NJUTER verkligen av den. Men håller med. Vintersol går inte av för hackor den heller. Eller vårsolen. Hm?

Hoppas att ni får en skön helg i Värmland!

Snorkkis sa...

Joooo! Jag vill också ha höstsol till helgen! Ha det skönt i Värmland.

AKA sa...

Åååh ha det så gott i helgen! Jag kan tänka mig att de värmlänska skogarna SPRAKAR i höstfärger! Så ock min vänsterfot! ;)

Annoula sa...

All sol är bra :). Men jag tror nog att min favorit är fem minusgrader, snö och strålande solsken!

Jonna sa...

Härligt att få tanka höst- och skogsluft i Värmland! Ha en härlig helg!!!