onsdag 12 oktober 2011

Solskensspring

Idag kände jag för att ge mig ut och springa med vagnen igen. Det är ju det jag vill mest av allt nu, mysjogga i solen. Bästa sällskapet skulle sova, så snabbt på med hans kläder och sedan mina. Idag var det så kallt att det till och med fick bli ett par vantar på händerna och en buff på huvudet. Jag är ofta frusen om händerna och än värre blir det när de hålls stilla på ett vagnhandtag.


Inte konstigt Sixten tycker mamman ser kul ut..

Solen sken och tinade upp mig lite efter hand, men när vi vände hemåt kom vinden rak emot oss och då blev det kallare igen. Passande nog är det dock mest uppför på slutet av den runda vi valde idag. Extra varm blir man då när det blåser motvind. Men jag hade lite tur, Sixten vaknade och jag fick pausa lite för att resa upp honom till halvsittande. Det är inte så roliga att ligga ner helt plant några längre stunder när man är vaken. Att sitta eller halvsitta är dock störtkul, särskilt när mamman har roliga grejer som keps eller buff på huvudet.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Visst är det härligt med de här myslöpningarna med vagen-ingen press på tider eller fart! Avkopplande så länge våra små sover elelr nöjda och bara tittar på omgivingen! Fler borde upptäcka barnvagnslöpningen!

AKA sa...

Vet du jag tycker det är rätt mysigt att plocka fram vantarna och pannbandet! Längtar till och med till pannlampeperioden som snart kommer! Knäppt jag vet! :)

Tack för din pepp!

Snorkkis sa...

Låter mysigt. Inte minst för Sixten som har en så underhållande mamma :)

Jonna sa...

Hur klarar man sig utan buffar? Det är frågan! Igår hade jag en underbar fleecefodrad buff som halsduk på älgjakten. Den följer mig även på varje skidpass. Love it!