torsdag 27 oktober 2011

Lagom lagom

När jag vaknade i morse hade jag tänkt ta med mig Sixten på en morgonjogg. Jag bytte till och med om och skulle just börja klä på Sixten ytterkläderna när jag råkade öppna balkongdörren (för att sätta klockan på satellitsök) och insåg att det ösregnade.

I vanliga fall skulle jag blivit lite sur men givit mig av ändå, njutit så fort jag blivit varm och tänkt att det var en himla tur att jag gav mig ut trots allt. Men nu är det visst latmasken som regerar så all energi rann av mig och magen började kurra mer än någonsin (råkade sova lite längre än jag tänkt..). Så jag gjorde frukost istället.


Resten av dagen bestod i diverse andra sysslor och aktiviteter så någon annan joggchans fanns inte. Dock rullade jag ut en yogamatta och körde igenom Body Balancen för att slipa på tekniken. Lagom ansträngande, lagom svettigt och lagom enkelt eftersom jag inte behövde ta mig utanför dörren ens. Till och med latmasken uppskattade det. Lagom Lagom.

3 kommentarer:

Anna sa...

Springa i regn funkar ju om man är själv men mindre kul med en vagn. Det är tillräckligt jobbigt med vagnen sen blir jag alltid osäker på om det läcker in regn när det ösregnar. Det är en annan femma om det börjar regna när man redan är ute. Då kan man ju inte göra annat än springa. Jag tyckte du fick ihop en bra träningsdag ändå.

AKA sa...

Jag tror det är viktigt för lusten att våga vara flexibel och följa sina infall! Träning får inte bli MÅSTE.
Trevlig helg!

Jonna sa...

Vad duktig du är med din Body Balance! Verkar svårt tycker jag.