måndag 31 oktober 2011

Nu är jag på banan igenEller ja, jag tror det. Vagnjogg och styrka i fredags, min cykelklass i lördags, en mysjogg i går och ytterligare en vagnjogg idag. Det sjuka är att jag trots allt tycker det låter lite väl lite (!). Sjukt. Jämfört med väldigt många är det enormt mycket. Men allt är relativt och att jämföra sig med andra, oavsett om de tränar mer eller mindre än mig, är bara dumt. Tillbaks på banan är jag nog ändå. Även om löpningen enbart kommer bestå av mysjoggande/vagnjoggande (typ samma sak) ytterligare några veckor framöver. Lite mera styrketräning på det och ett och annat yogapass utöver min body balance så ska jag nog vara redo att köra igång om en månad. Lite mera vila än vanligt också, inte att förglömma. Jag inser nu att jag redan glömt att planera in en extra vilodag den här veckan. Jag får planera om.


Hur som helst var det en fin tur jag och Sixten var iväg på idag. Sol, varmare än det varit på senare tid och gula löv överallt. Lite vatten, lite upp och lite ner, lite platt och lite bryggor. Fina vyer även om det inte fanns någon skog att tala om på just den här rundan.

6 kommentarer:

Johanna sa...

Härligt härligt! Helt rätt att inte jämföra med andra, det ska man inte göra... (jag ska t.ex. INTE jämföra mig med dig ;))

Och visst är det fantastisk höst just idag! :D

Christer sa...

Underbart med blå himmel denna årstiden

LinaTriathlet sa...

Låter som en fin tur, och vilket härligt väder ni har!

Angående löpskolning, vad brukar du köra för övningar? :)

Fit-Eva sa...

Härliga höstbilder!
Bästa tiden för löpning!

i min lilla lilla värld sa...

Härligt att vara tillbaka

Jonna sa...

Som sagt, så jäkla klokt att hålla fast vid din planering även om det suger i löpbenen... att vara efterklok före! Och där igenom kunna uppnå sina mål och drömmar sedan. Och som sagt, jmf med många tränar du ju en hel del trots "vila" ;)