onsdag 19 oktober 2011

Öl-huvudvärk, bio och längtan

Idag vaknade jag med huvudvärk. Igår drack jag EN öl. Förmodligen har detta ett samband. Jag är extremt känslig för öl, men trodde jag skulle kunna dricka EN utan att känna mig bakis. Tydligen inte. Konstigt det där. Jag kan dricka ett par glas vin utan att känna mig särskilt påverkad. Igår blev jag lite halvsnurrig av denna enda öl. Även om det gick över snabbt. Mystiskt.

Det var hur som helst roligt att få möjlighet att få en kväll för oss själva. Även om valet av restaurang visade sig vara sämre. Visserligen hade vi köpt en deal via Groupon och betalade inte fullpris, men nog kan man väl förvänta sig lite mer service än att behöva sitta och vänta på maten nästan en timme trots att det inte var särskilt mycket folk? Vi fick kasta i oss maten för att hinna till bion.

Det blev Jägarna 2 som faktiskt var helt ok. Jag hade inga större förväntningar men blev positivt överraskad. Jag gillar visserligen svenska filmer, men hade fått för mig att den här skulle hamna i kategorin sämre. Det gjorde den dock inte.

Trots allt var det en fin kväll. Men det bästa av allt var nog nästan att få komma hem och pussa en sovande åttamånadersbäbis. Tänk att man kan längta så mycket efter någon efter bara några timmar.

7 kommentarer:

Fit-Eva sa...

<3

mammaspring.com sa...

Tänk att man behöver så lite egentid för att börja längta hem! Det är nog mysigast av allt - att man känner så :)

Mia sa...

Ah, den där "lätta" enölsbaksmällan. Då är vi två. Fast jag reagerar lika på rödvin också :)

Erika sa...

Ni firade till pers helt enkelt :)

Jonna sa...

Kan tänka mig hur mysigt det är att få komma hem och pussa på sin sovande bäbis!

Du dricker för lite öl helt enkelt ;)

Ingmarie sa...

Myyysigt! Gillade också Jägarna. Och nej, det är INTE ok att behöva vänta en timme på maten!
Bojkott direkt!(Var var ni???)

Christer sa...

Ny tävling, chans att vinna Linnex linement
http://wellnessfight.ninjus.net/2011/10/19/tavling-vinn-linementet-linnex/