fredag 28 oktober 2011

Bättre sent än aldrigIdag har Sixten gjort debut på gymmet. Jag förstår inte varför jag inte har tagit mig dit med honom tidigare för han tyckte det var kul. Massor av färgglada saker att titta på och lite människor att försöka charma. Särskilt intressant var det att kolla på en kille som sprang på ett band och en annan som körde olika övningar i en smithmaskin precis intill oss.


Anledningen till att jag inte har tagit mig iväg tidigare är såklart att jag har varit lite för bekväm, jag kan ju köra nästan allt jag vill/behöver hemma eller ute. Men jag har ju faktiskt väldigt många fler valmöjligheter på gymmet, även om jag kör mycket samma grejer som hemma. Nu när jag ska köra mer styrka i olika former och mindre löpning ska jag försöka ta mig till gymmet lite oftare. Det finns ju tex skivstänger och trx-band, det har jag inte hemma. Plus kettlebells i fler viktklasser än de jag har hemma.


En joggtur på drygt 4km på ditvägen och knappt 3km hem fick vi också till. Trots att latmasken lever och frodas och att det är ett fruktansvärt tråkigt gråväder ute.

9 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Härliga bilder!
Trevlig helg!

Johanna sa...

ÅH, så mysigt! Jag skulle aldrig komma på idén att ta med barn till gymmet... men det är ju, som du skriver, säkert jättespännande för dem :)

Trevlig helg på dig (och latmasken)!

Susanna sa...

Han behöver nog inte jobba så hårt för att charma folk, han är så galet söt :D

Jenny sa...

Har inte haft med mig barnen till gymmet, har liksom inte behövts än. Men det kan kanske bli lite längre fram! Skönt att han verkar gilla det!

Emelie 1:46 sa...

Men, sitter han verkligen still? Gullunge

Aka sa...

Hoppas du hade lika kul som lilleman!

Marre sa...

Han ser ut att stortrivas, Sixten! Säkert en blivande gymråtta.... :-)

Löpning & Livet sa...

Jag kommer nog främst försöka få till pass själv, men så länge han varken går eller kryper funkar det bra att ha honom med, då sitter han ungefär där jag sätter ner honom hela passet igenom :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Roligt för Sixten att få vara på gymmet! Det ska börjas i tid!