torsdag 29 september 2011

Framtid, vagnjogg och cykelvick

Efter ytterligare en lugn jogg igår kväll känner jag mig nu helt återhämtad från lördagens maxning. Jag kommer dock fortsätta ta det rätt lugnt veckan ut innan jag gör en sista ansträngning fram till Hässelyloppet den 16 oktober. Därefter blir det säsongsvila med bara mysjoggar, större fokus på styrka och smidighet samt färre träningstimmar totalt sett, innan den nya säsongen drar igång igen i december. Exakt vilka målen inför den kommer vara och se ut ska jag fundera ett varv till på innan jag skriver ner dem. Men det ska bli otroligt roligt att få springa lite fler lopp och väldigt spännande att se vad den lilla kroppen kan åstadkomma.

Men nu bär det iväg ut på en vagnjogg och ikväll ska jag instruera en cykelklass istället för en kollega som är sjuk. Jag som nyss skrev att jag skulle ta det lugnt även resten av veckan. Men joggen är ju jogg och det är lugnt. Cyklingen blir nog tuffare men hur tuff beror på vilket upplägg jag väljer. Lutar dock åt ett av mina tuffaste. Bara för att det är så kul.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Jag tar min (ofrivilliga)viloperiod nu... då behöver jag inte sen iaf.

Är såååå sugen på Hässelby men både plånboken och tiden säger nej. Ser fram emot att höra om dina bravader i det spåret!!!

Ingmarie sa...

Det där spinningpasset skulle jag bra gärna vilja testa!

Löpning & Livet sa...

ingmarie: kom någon lördag!!

jonna: synd, men vi ses ju förr eller senare ändå :)

Ingmarie sa...

Var och när?