tisdag 27 september 2011

Återhämtningsläge

Först vill jag tacka för alla fina ord ni strött över mig, jag blir ju nästan generad. Tack!

Nu håller jag på att återhämta mig. Kroppen kändes faktiskt förvånansvärt bra redan efter loppet. Väldigt stel och nästintill krampig i baksidan, men i övrigt bra. I söndags var stelheten i baksidan borta, men däremot var framsida lår rejält stela. Och värre blev det ju längre dagen gick. Ingen träning, men väl ett par lugna promenader i solen. Och babysimvattnet värmde skönt om benen.

Igår hade jag en liten tanke om en kort lätt jogg, men andra saker kändes mer lockande så jag nöjde mig med min Balance-klass på kvällen. Var lite orolig för krigarna, men det kändes bättre än väntat. Antagligen för att jag instruerade och hade fullt upp med att tänka på annat.

Idag ska jag dock ge mig ut och testa benen en kortis. Jag tar nog med mig Sixten ut i solen efter lunch. Nu är det den där härliga tiden som jag älskar. Sol, höst, klar och hög luft. Mysigt. Väntar bara på att det ska bli lite kallare så att jag kan njuta ännu mer av andetagen där jag springer bland löven. Älska!

6 kommentarer:

mikael sa...

Ett stort grattis!
Härlig läsning om ditt lopp.

Det är nästan som att all träning lagrats i kroppen för att komma ut när det som mest behövdes :)

Jättekul och ett grattis igen

Jenny sa...

Dy gjorde verkligen ett grymt lopp! Var stolt och njut över din silvermedalj! Nästa år satsar jag på att ta mitt silver! Njut av solen!

mikael sa...

Väntetiden i Sverige för att få adoptera från Colombia är ca 2,5 år

När du är framme i kön i Sverige och har skickat handlingarna till Colombia kan det ta allt från 2-3 månader till 18 månader

De som är medlemmar i Colombiaforumet har väntat mellan 3 - 9 månader

Visst har vi väntat normalt lång tid men den är så jäkla påfrestande.

Just nu, idag, är det tungt

Jonna sa...

Ja njuuuut av din prestation! Det är du verkligen värd!!!

Snorkkis sa...

Stort (och sent) grattis! Vilket fint lopp du gjorde! Lycka till med återhämtningen!

Ann-Sofie sa...

Ja höstlöp är bäst :) vi får ta en tur ihop sen!!