lördag 3 september 2011

Så var det dags för comeback


Här kan man läsa lite om mig och Tjejmilen.

Och jag är lite nervös faktiskt. även om jag inte har så stora krav på mig själv på just den här tävlingen så vill jag ju inte att det ska gå dåligt. Och på sätt och vis blir det ju också en liten forcheck, en liten koll på hur mycket jag har att jobba för att nå ner till det där mil-perset. Men det ska mest av allt bli kul att få känna på stämningen och springa lite snabbt. Fast jobbigt att springa snabbt också. Förmodligen kommer jag hata mig själv både en och två gånger längs vägen samt lova dyrt och heligt att jag aldrig mer ska springa millopp. Bara för att genast börja längta till nästa gång så fort jag är i mål. Haha. Nä, nu kör vi.

3 kommentarer:

MarathonMia sa...

Stort lycka till! Jag tycker att du är så fantastiskt bra i din fokusering och tagit träningen efter Sixten på allra bästa, proffsigaste sätt. Jag är imponerad!

Lisapisan sa...

Lycka till! =)

runwaytoadventures.com sa...

Läste på jogg att det gått strålande! Grattis :)