lördag 10 september 2011

Svacka

Jag har verkligen hamnat i någon slags svacka vad gäller träningen. Fram till att jag blev förkyld kändes det både jättebra och jätteroligt, men nu helt plötsligt vill jag helst ligga inne och sova hela tiden. Nä, inte riktigt, men lite så. De flesta pass tar emot och det är mer än en dag jag vilat på grund av lathet och diverse andra ursäkter.

Så är det ju ibland och det är egentligen varken något konstigt eller något jag oroar mig över. Men det kommer lite fel. Vid lite fel tidpunkt. Kunde den inte ha väntat tills efter Lidingö? För varje dag som går inser jag att det kommer bli svårt, väldigt svårt att springa i mål på en tid jag kommer vara nöjd med. Så det kanske är dags att sänka kraven? Nä, jag vill inte det heller, för jag tycker att jag borde kunna och tror att om jag har en dag där allt stämmer kan det blir riktigt riktigt roligt. Men just nu känner jag bara en enda stor prestationsångest och istället för att använda mig av den för att följa mitt träningsschema så blir den till ett hinder. Som om det är ändå inte är någon idé liksom. Dumt.

Jaja, nu ska jag iväg och instruera cykel för första gången sedan den 13:e december. Det ska bli grymt kul! Sedan åker vi till Norrköping på namngivning och umgänge med vänner. Så nu släpper jag det här och plockar upp det på söndag kväll. Trevlig helg!


7 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Jag tycker att du har hållit fokus väldigt bra sen du fick barn.
Ser jag till mig själv kan jag upprätthålla fokus i några månader men sen säger både kropp och själ ifrån och då måste jag släppa alla måsten och bara träna för att det är kul, utan klocka och press.
Tyvärr händer de här "dipparna" vid fel tillfälle men det går ju lixom inte att styra.
Jag tror att du är pass bra grundtränad nu så släpp på pressen och spring/träna det du känner för. Du kommer klara Lidingö, I promise! Kram!

Rebecka sa...

Oj, jag känner precis som du. Jättesvacka. Men tyvärr blev det inget lidingö för min del i år, kanske lika bra, med tanke på min formdipp.. Men men, det är bara att komma igen med nya tag!
Ja mârten är rätt trevligt! :) Tror vi ska ta oss en sväng idag med. Lilleman var inte riktigt på humör igår, så jag hann inte riktigt se på det jag ville. :)

Sofia sa...

Jag vet, känner lite likadant. Men din inspiration kommer snart tillbaka, även om det känns tungt just nu. Ta helg och vila lite så kanske den kommer redan på måndag:)!

Träningsglädje sa...

hoppas din cykeklass ger dig lite löpartändning!!!

Lisapisan sa...

Tråkigt med svacka just nu, men oftast är man i bättre form än man tror när man har en svacka så det kommer säkert gå fint ändå!

Jonna sa...

Åh vad drygt :( Men om det är något man vet säkert så är det ATT det vänder, förr eller senare! Och då får du nya toppar! Kanske lagom till nästnästa helg :)

Carina sa...

du hittar snart löpglädjen igen!! Vi har alla lite svackor nu och då, det hör liksom till och jag tror det är kroppens sätt att begära lite ledigt liksom. Kör så det rycker på LL, det kommer gå bra!