måndag 12 september 2011

Måndagslyx

Regn verkar vara det nya svarta. Hade jag inte flyttat från Göteborg? Men det fina är ju att jag liksom har vanan inne. Jag vet att man överlever även om man blir genomblöt. Idag blev jag inte bara genomblöt, utan dessutom grusig, lerig och på väldigt mycket bättre humör än när jag vaknade.

Medan Sixten sov längre än vanligt (Och nu sover han fortfarande efter snart två och en halv timme på lunchluren. Han är nog trött idag.) sprang jag en tidig förmiddagstur runt Årstaviken tillsammans med Milla och hennes lille kille (några månader (och mycket längre) äldre än Sixten). Eftersom vi babblade konstant om allt från joggingvagnar till förlossningar gick tiden alldeles för snabbt så jag hoppas vi får till en ny tur snart. Riktigt roligt att kombinera barnprat med spring. Barnprat kan jag ofta få på andra håll och (vagn)springa kan jag göra själv, men att få båda på en gång är liksom lite extra lyx.

Lyxen har sedan fortsatt med varm dusch, lunch och en timme bonussovning. När Sixten vaknar ska vi gå och handla lite saker och improvisera ihop en böngryta med blandade bönor och grönsaker. En som även Sixten kan äta av. Hoppas det blir bra. Och ikväll instruerar jag Body Balance igen. Förhoppningsvis ännu lite bättre denna gång.

3 kommentarer:

Miss Agda sa...

Tack för ett trevligt pass som försvann alldeles för fort!
PS. Jag springer ofta vilse, så det är nog inte dina vägförklararkunskaper det är fel på utan mitt lokalsinne...

Marre sa...

Hoppas det gick bra på BodyBalance-klassen! Önskar jag kom iväg någonstans och testade det. Verkar hur bra som helst. Och efter regn kommer sol!

Löpning & Livet sa...

miss a: tack de samam!

marre: jodå, helt ok men inte perfekt. såklart :)