tisdag 6 september 2011

Mera mamma-army!Är du mammaledig och känner för att kräla runt i gräset, skratta, kanske svära lite och bli stark på köpet? Då tycker jag du ska anmäla dig till höstens mamma-army! Bäbisen tar du med dig i vagnen och all träning sker såklart på dess villkor. Behöver man pausa för att amma eller byta en blöja så gör man helt enkelt det.

Mamma-army är en lite snällare version av den vanliga tuffa men roliga army trainingen, men precis som i det vanliga konceptet körs alla övningar med egen kroppsvikt och/eller kompis som motstånd/vikt/hjälp. Vi tränar både vår kondition, vår styrka, vår smidighet och vår spänst med hjälp av enkla men effektiva övningar. Träningen anpassas helt efter dig och din nuvarande form så var inte rädd att du är för svag, har för dålig kondition eller något annat dumt. Kom i den form du är och gå därifrån lite starkare, inifrån och ut!

De enda krav jag ställer är att det ska ha gått minst 8 veckor efter förlossningen (om du blev snittad ska du ha fått bekräftat från din läkare att du är återställd) och att du känner att du återhämtat dig fysiskt.

Platsen är Årstafältet i Stockholm och tiden är onsdagar 11:00 med start den 21:e september. Priset är 500kr för 7 gånger. Maila mig på lopningolivet@gmail.com om du har några frågor, vill ha mer information om vad army training är eller helt enkelt anmäla dig.

Hoppas vi ses!

3 kommentarer:

Mela sa...

Man hoppas ju att det där kan vara vårens aktivitet! :)

Löpning & Livet sa...

Ja, det hoppas vi på! :)

Carina sa...

Vad spännande, hoppas att ni blir en rejäl grupp. Det här måste ju vara ett fantastiskt tillfälle för mammor att komma ut och träna. Lycka till!